GÜNCEL
Giriş Tarihi : 10-06-2021 19:06

Harput’un Tarihi Dijital Ortama Taşındı

Şehrin kültürüne ve tanıtımına değer kazandıran çalışmalara imza atan Elazığ Belediyesi, kadim şehir Harput’u sanal ortama taşıdı.

Harput’un Tarihi Dijital Ortama Taşındı
"

Elazığ Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü, medeniyetler beşiği Harput’un tarihine ilişkin A’dan Z’ye görsel ve yazılı bilgilerin yer aldığı www.harput.web.tr ’yi hizmete sundu.

harput.web.tr’DE NELER VAR?

Geniş içeriğiyle adeta Harput’un dünyaya açılan penceresi olan www.harput.web.tr ’de Harput’un tarihi, kültürü ve mutfağı, Harput’ta ki tarihi eserler, Harput Kütüphanesi, Harput’a ait geçmişten günümüze fotoğraflar, videolar, Harput’a ait güncel haberler  ve 7/24 Harput’un izlenebileceği canlı yayınlar yer alıyor.

HARPUT İLE İLGİLİ DOĞRU BİLGİYE KOLAYCA ULAŞILMASI SAĞLANIYOR

Son web teknolojileri ile desteklenen harput.web.tr, içerisinde yer alan arama motoru ile binlerce yazı ve makale arasından Harput ile ilgili tüm bilgilere hızlıca ulaşılmasını sağlıyor.

TÜM CİHAZLAR İLE UYUMLU GÖRÜNÜM SAĞLIYOR

Telefon, tablet ve bilgisayardan girişlerde web sitesinin responsive özelliğinden dolayı site tüm cihazlara uyumlu bir şekilde çalışıyor.

SEO ÇALIŞMASI YAKINDA HİZMETE SUNULACAK

Devam eden SEO çalışması tamamlandığında Türkiye’de ve Dünya’da google aramalarında "Harput" yazıldığında ilk sayfa da ve ilk sırada çıkarak Harput ile ilgili insanların doğru bilgiye ulaşması harput.web.tr ’den  sağlanacak.

3D SANAL TUR ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR

Sanal tur çalışması ile Harput'un internet sitesi üzerinden online olarak gezilmesi sağlanacak. Site, ziyaretçilerine önemli tarihi yerleri 3D sanal tur ile adeta yakından inceleme fırsatı sunacak.

 

AdminAdmin