GÜNCEL
Giriş Tarihi : 02-05-2021 10:45

İhtiyaç Sahibi Aileleri Unutmadılar

Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmak isteyen Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Şehit Muammer Faruk Salgar Gençlik Merkezinin görevli ve gönüllü gençleri, hayırseverlerin destekleriyle hazırlanan kolilerinin dağıtımına devam ediyor.

İhtiyaç Sahibi Aileleri Unutmadılar
"

İçerisinde temel gıda malzemelerinin yer aldığı yardım kolileri gençlik liderleri ve gönüllü gençler tarafından Elazığ'ın muhtelif mahallerinde önceden belirlenmiş yardıma muhtaç ailelere ulaştırılıyor.

Ramazan ayının dayanışma, yardımlaşma ve paylaşma ayı olduğuna vurgu yapan Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklamada, "Yaşanılan salgın nedeniyle içinden geçilen bu zor günlerde Ramazan ayının getirdiği değerlere her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. 17 günlük kapanma döneminde sportif aktiviteler durduruldu. Fakat Gençlik Merkezi olarak bizler hazırladığımız yardım kolileri ile  ihtiyaç sahibi ailelerimizin  yanlarında olmaya devam ediyoruz. Ramazan ayı boyunca şimdiye kadar hazırladığımız yaklaşık 100 yardım kolisini ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdık. Ramaza ayı sonuna kadarda hazırladığımız yardım kolilerinin dağıtımına devam edeceğiz. Destek veren tüm hayırseverler iş insanlarımıza teşekkür ediyorum. Bu vesileyle tüm İslam aleminin Ramazan ayını kutluyor, birlik ve beraberlik içinde Ramazan Bayramı'na kavuşmayı temenni ediyorum. "ifadelerine yer verdi.

AdminAdmin