SİYASET
Giriş Tarihi : 15-05-2023 14:26

Işıkver: ''Aziz Şehir Elazığ halkına vermiş oldukları destek ve güvenleri için teşekkür ederim''

MHP’den Elazığ Milletvekili seçilen Semih Işıkver, teşekkür mesajı yayımladı.

Işıkver: ''Aziz Şehir Elazığ halkına vermiş oldukları destek ve güvenleri için teşekkür ederim''

Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri geçtiğimiz gün gerçekleşti. Gerçekleşen seçimin ardından kesin olmayan sonuçlara göre Elazığ’ın milletvekilleri de belli oldu.

Semih Işıkver, MHP’den Elazığ Milletvekili olarak seçilmesinin ardından bir teşekkür mesajı yayımladı.

''Aziz Hemşehrilerim; 14 Mayıs 2023 tarihinde Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri ilimizde ve tüm yurdumuzda huzur içinde tamamlanmıştır. İlimizdeki seçim süreci, gerek seçim çalışmaları, gerek oylama işlemleri gerekse seçim sonrasında, demokratik olgunluk, kardeşlik ve huzur içerisinde geçirilmiştir.

 

Sandıkların yerlerine ulaşmasında, üstün gayret gösteren güvenlik kuvvetlerimize ve görevli kurum ve kuruluşlarımızın idareci ve çalışanlarına, teknik ekiplerimize, kamuoyunu hızlı ve doğru şekilde bilgilendiren basın yayın kuruluşlarımıza, seçimlerin en önemli aktörleri olan siyasi partilerimizin yöneticilerine ve Aziz Şehir Elazığ halkına vermiş oldukları destek ve güvenleri için teşekkür ederim.

 

Zor ve meşakkatli bir seçim sürecinden geçerek bugünlere geldik. Adaylığımızın ilk açıklandığı gündün son güne kadar, şahsımı hedef alan ve ilimizin karanlık kapıları ardında kazanamayacağımız algısı oluşturmak için ellerinden gelen tüm gayreti ortaya koyan, güç, sermaye, makam ve siyaset mühendisleri 14 Mayıs akşamı hüsrana uğramıştır.

 

Anketler ve tüm algı operasyonlarına rağmen Ülkücü irade kararlılığını göstermiş ve şehrin geleceğine seyirci kalmayacağını dosta düşmana ispat etmiştir.

 

Seçimler öncesi hep ifade ettiğimiz gibi 15 Mayıs Elazığ için yeni bir tarihin başlangıcıdır. Bu tarih itibarı ile artık Ülkücü Hareketin Elazığ’da diriliş dönemi başlamıştır. Harput burçlarına asılan üç hilal şehrin tümünü kuşatacaktır. Biz bu irade ve bu hedefle yola çıktık.

 

23 Hedef ve Projemizin güçlü Cumhur ittifakı ile adım adım hayata geçmesi için sizlerden aldığımız vekaleti sizler için kullanma dönemi başlamıştır.

 

Aziz milletimizin yüksek feraseti ile inşallah Cumhur İttifakımızın Cumhurbaşkanı adayı Sayın Recep Tayyip Erdoğan da Türkiye yüzyılına kaldığı yerden devam edecektir.

 

Bu vesile ile;

Cumhurbaşkanı ve Genel seçimlerin ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diler; gece, gündüz demeden ve yorulmadan kararlı mücadelemizi omuzlayan Partimizin İl ve İlçe teşkilatlarına, Milletvekili adaylarımıza, Ülkü Ocakları ve bağlı kuruluşlarımıza tüm dava arkadaşlarıma, ülküdaşlarıma, yakın ve uzak akrabalarıma, aileme ve tüm halkımıza kalbi teşekkür ve şükranlarımı arz ederim'' dedi.

AdminAdmin