GÜNCEL
Giriş Tarihi : 21-09-2022 17:59

LÖSEV İyilikler Tırı Elazığ'da

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) “İyilikler Tırı” projesi kapsamında Elazığ'daki lösemi hastası ailelere yardımlarını elden ulaştırdı.

LÖSEV İyilikler Tırı Elazığ'da

Lösev tarafından hayata geçirilen proje kapsamında Ankara'dan yola çıkan 'İyilikler Tırı'nın Sivas ve Malatya'nın ardından üçüncü durağı Elazığ oldu. Valilik meydanındaki tıra gelen vakfa kayıtlı 120 aile, verilen kuponlarla ihtiyaçları doğrultusunda alışveriş yaptı. Tırın bir sonraki durağı ise Erzurum olacak.

 

Lösev Sosyal Hizmetler Sorumlusu Gülbeyaz Vural, yaptığı açıklamada şunları söyledi,"İyilikler tırımızla Doğu turuna çıkmış bulunmaktayız. İlk durağımız Sivastı. Sivas'tan Malatya'ya geçtik, bugün Elazığ'dayız. Daha sonrasında Erzurum, Kars ve Erzincan son durağımız olacak. Bugün yeni tanı almış ihtiyaç sahibi yaklaşık 120 ailemizle bir araya geldik. İhtiyaçlarını önceden tespit etmiştik ve iyilikler tırımızla onlara kuponlar verdik, diledikleri gibi alışverişlerini gerçekleştiriyorlar. Daha sonrasında gıda paketimiz ve mutlu et paketlerimizi de onlara teslim ederek uğurluyoruz. Ailelerimizle kucaklaştık, sohbet ettik, hasret giderdik aslında. Bize de çok iyi geldi. Buradan sonraki durağımız da Erzurum olacak. Toplamda 6 ile gitmiş olacağız"

AdminAdmin