GÜNCEL
Giriş Tarihi : 21-06-2022 21:04

Memur-Sen Engelliler Komisyonu'nda Görev Değişimi

4 yıldır Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Engelliler Komisyonu başkanlığını yürüten Engin Kırçıl'dan boşalan göreve Savaş Apak getirildi.

Memur-Sen Engelliler Komisyonu'nda Görev Değişimi
"

Görevi devreden Engin Kırçıl "Biz bu göreve 2018'de İbrahim Bahşi başkanımızın teveccühleri ile başladık. Bu zamana kadar da işimizi hakkıyla yapmaya gayret ettik. Benden sonra bu görevi yürütecek olan Savaş Apak başkanıma da başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

 

Devir teslim töreninde konuşan Memur-Sen Elazığ İl Temsilcisi İbrahim Bahşi "Bugün burada bir nöbet değişimi için toplanmış bulunmaktayız. Engin Kırçıl başkanımız 4 yıldır bu görevi başarıyla yerine getiriyordu. Bundan sonraki süreçte görev Savaş Apak başkanımıza düşüyor. Bu bir bayrak değişimidir. Göreve gelen tüm arkadaşlarımızın işini layığıyla yapacağından şüphemiz yoktur. Engin Kırçıl başkanımız ile birlikte yol yürümeye devam edeceğiz. Engelli hakları konusunda yaptığı çalışmaları tüm kamuoyu takdir etmiştir. Kendisinin sendikal tecrübesinden de bundan sonraki süreçte istifade edeceğiz. Ben her iki başkanımızın için de bu nöbet değişiminin hayırlara vesile olmasını diliyorum." diye konuştu.

AdminAdmin