GÜNCEL
Giriş Tarihi : 01-05-2022 15:00

Mezarlıklarda Ücretsiz Çam Fidanı ve Yasin-i Şerif Dağıtıldı

Elazığ Belediyesi, mezarlıklarımıza gereken özen ve hassasiyeti göstermek adına bayram öncesi şehir genelindeki kabristanlarda bir dizi çalışma gerçekleştirdi. İlk olarak mezarlık içi ara yollarda bakım ve düzenleme çalışmaları yapan ekipler, daha sonra bütün alanlarda yabani ot ve çevre temizliği yaptı.

Mezarlıklarda Ücretsiz Çam Fidanı ve Yasin-i Şerif Dağıtıldı
"

Özellikle arife günü yakınlarının kabrini ziyaret etmek için mezarlıklara gelen vatandaşlara ücretsiz çam fidanı, karanfil ve Yasin-i Şerif dağıtan Belediye ekipleri, fidanların dikiminde de ailelere yardımcı oldu.

BAYRAM SÜRESİNCE KESİNTİSİZ HİZMET

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, vatandaşların huzur içerisinde bir bayram geçirmeleri için Belediye ekiplerinin şehir genelinde 7/24 kesintisiz hizmet sunacağı kaydedildi. Bayram öncesi bütün hazırlıklarını tamamlayan Belediye ekiplerinin bayram süresince de hizmete devam edeceğinin belirtildiği açıklamada, 110 İtfaiye, Zabıta, 185 Su Arıza, 153 Beyaz Masa ve 188 Ücretsiz Cenaze Hizmetleri  ekiplerinin kesintisiz bir şekilde çalışmalarını sürdüreceği duyuruldu.

AdminAdmin