GÜNCEL
Giriş Tarihi : 15-02-2023 09:35

Milletvekili Ağar, Depremzedelerin Taleplerini Dinliyor, İhtiyaçlarına Çözüm Arıyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerden etkilenen Elazığ ve Malatya’da incelemelerini sürdürüyor, depremzede vatandaşlarla bir araya geliyor.

Milletvekili Ağar, Depremzedelerin Taleplerini Dinliyor, İhtiyaçlarına Çözüm Arıyor

Milletvekili Ağar, deprem sonrası Elazığ’da incelemelerde bulunduktan sonra Malatya’ya geçerek depremde yıkım yaşanan Yeşilyurt ilçesinde mahalle muhtarları ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Malatya’nın farklı bölgelerinde 6 gündür temaslarını sürdüren Milletvekili Ağar, Battalgazi ilçesine bağlı Bulutlu, Hisartepe, Alhanuşağı, Bahri, Düzyol, Pelitli, Tanışık ve Kamışta mahallelerini ziyaret etti.

ACİL İHTİYAÇLAR ELAZIĞ’DAN KARŞILANDI

Malatya'da mahalle muhtarları ve vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Ağar, depremzedelerin taleplerini dinleyip ilgili birimlere iletti.

Deprem bölgesindeki yardım faaliyetleriyle yakından ilgilenen Milletvekili Ağar, acil ihtiyaç olan bazı talepleri Elazığ’dan karşılanmasını sağladı.

Ağar, deprem nedeniyle evleri hasar gören vatandaşların geçici olarak konakladıkları Malatya Battalgazi Belediyesi Yeşilçam Sosyal Tesislerine de giderek, afetzedelerle buluştu.

ELAZIĞ’DA TAZİYE ZİYARETİ

Milletvekili Ağar, Kahramanmaraş’ta yaşanan depremde vefat eden Elazığlı Polis Memuru Mehmet Akat, eşi Eda Akat ve Kızı Elif Rabia Akat’ın taziyesine katıldı ve aile yakınlarına başsağlığı diledi.

Malatya’ya tekrar dönüş yapan Milletvekili Ağar, Yazıhan İlçesine giderek Belediye Başkanı Nevzat Öztürk ile görüştü, ilçedeki durumla ilgili bilgi aldı.

GEÇİCİ KONAKLAMA MERKEZLERİNE ZİYARET

Milletvekili Ağar, okul bahçelerinde kurulan geçici konaklama merkezlerini de ziyaret ederek depremzede vatandaşların talepleri dinledi.

ELAZIĞ’DA ESNAF ZİYARETİ

Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, Elazığ’da da temaslarını sürdürdü. AFAD Elazığ İl Müdürlüğü Koordinasyon Merkezine giden Milletvekili Ağar, depremden sonra Elazığ’da yürütülen çalışmalarla ilgili Vali Dr. Ömer Toraman ile görüştü. 

Toplantının ardından Elazığ’da yıkım çalışması devam eden bölgelerde incelemelerde bulunan Milletvekili Ağar, esnafa geçmiş olsun ziyaretinde bulundu, talepleri dinledi.

AdminAdmin