GÜNCEL
Giriş Tarihi : 26-01-2023 13:39

MİLLETVEKİLİ DEMİRBAĞ, MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ Muhtarlar Derneği Başkanı Ayhan Atlan, Elazığ Merkez Köy Muhtarlar Derneği Mahmut Ergün, yönetimi ve STK temsilcileriyle bir araya geldi.

MİLLETVEKİLİ DEMİRBAĞ, MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ Elazığ’daki yoğun temposuna devam ediyor. Milletvekili Demirbağ bu kapsamda Elazığ Muhtarlar Derneği Başkanı Ayhan Atlan, Elazığ Merkez Köy Muhtarlar Derneği Mahmut Ergün yönetimi ve STK temsilcileriyle bir araya gelerek istişare ve değerlendirmelerde bulundu.

BAŞKAN ATLAN; “SN. VEKİLİMİZ ÇOK ÇALIŞKAN VE SÜREKLİ HALKIN İÇİNDE”

Milletvekili Demirbağ ilk olarak Elazığ Muhtarlar Derneği Başkanı ve Ulukent Mahalle Muhtarı Ayhan Atlan, Elazığ Şoförler Odası Başkanı Şevket Toraman, Doğukent Mahalle Muhtarı, Kırklar Mahalle Muhtarı ve İş Adamı Adem Akbulut ile bir araya geldi.

Başkan Atlan; “Sn. Vekilimiz sürekli Elazığ’da, halkın içinde. Kendilerine bizleri kırmayıp buraya geldiği için teşekkür ediyoruz. Biz muhtarlar da siyasetçi olarak Sn. Vekilimizi örnek alıyoruz. Sn. Vekilimiz çok çalışkan ve sürekli halkın içinde, Kendileri STK’ları, muhtarlarımızı paydaş görerek vatandaşların içinde olması bizleri de çalışmaya teşvik ediyor.”dedi.

MİLLETVEKİLİ DEMİRBAĞ, BAŞKAN ERGÜN VE YÖNETİMİYLE BULUŞTU

Milletvekili Demirbağ daha sonra, Elazığ Merkez Köy Muhtarlar Derneği Mahmut Ergün ve yönetimi ile Dernek binasında bir araya geldi. Sivrice İl Genel Meclisi Üyesi ve Ziraat Odası Başkanı İbrahim Hacıoğulları’nın da yer aldığı programda AK Parti Milletvekili Demirbağ, Muhtarlarla istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

BAŞKAN ERGÜN; “NE ZAMAN DARA DÜŞSEK, SN. VEKİLİMİZ YARDIMCI OLMUŞTUR”

Elazığ Merkez Köy Muhtarlar Derneği Mahmut Ergün; “Sn. Vekilimiz her zaman, dar günümüzde bizlerle birlikte olmuştur. Her ne zaman dara düştüysek bizlere yardımcı olmuştur. Muhtarlarım adına, şahsım adına kendilerine çok teşekkür ederim.” ifadesinde bulundu.

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ ise; “Muhtarlarımızla birlikte olduk. Allah hepsinden razı olsun. Elimizden geldiği kadarıyla herkese yardımcı olmaya çalışıyoruz.” diye konuştu. Demirbağ öte yandan, Elazığ Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı

Mütevelli Heyeti seçimini kazanan Koçharman Köyü Muhtarı Hasan Tahsin Yasul'u tebrik ederek, çalışmalarında muvaffakiyetler diledi.

AdminAdmin