GÜNCEL
Giriş Tarihi : 05-12-2022 18:55

MİLLETVEKİLİ DEMİRBAĞ, MUHTARLARLA İSTİŞARE TOPLANTISINDA BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ Elazığ Muhtarlar Derneği'nde muhtarlarla, Elazığ’ın mahallelerine yönelik taleplerin değerlendirildiği istişare toplantısı gerçekleştirdi.

MİLLETVEKİLİ DEMİRBAĞ, MUHTARLARLA İSTİŞARE TOPLANTISINDA BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ’daki temaslarını sürdürdü.

Milletvekili Demirbağ bu kapsamda, Elazığ Muhtarlar Derneği'nde Başkan Ayhan Atlan, yönetimi ve muhtarlarla bir araya geldi.

BAŞKAN ATLAN; “SAYIN VEKİLİMİZ DEMİRBAĞ, ELAZIĞ İÇİN BİR DEĞERDİR”

Milletvekili Demirbağ’ın her zaman muhtarların ve Elazığlıların yanında olduğunu belirten Elazığ Muhtarlar Derneği Başkanı Ayhan Atlan, “Uzun süredir sayın vekilimizle birlikte çalışıyoruz. Sayın Vekilimiz Zülfü Demirbağ Elazığ için bir değerdir. Kendisi sürekli vatandaşın, halkın, işçilerin, STK’ların kısacası toplumun içerisinde. Bugün de burada beraberiz. Kendisinden Allah razı olsun ve Allah yardımcısı olsun. Kendisi her telefona cevap verir, herkesin sorununa koşar. Bütün düğünlerimizde, taziyelerimizde, acımızda ve tatlımızda sayın vekilimiz bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmıyor. Sayın vekilimiz çalışkan birisi bu bir gerçek. Kendisine yeniden hoş geldiniz diyorum.” dedi.

MİLLETVEKİLİ DEMİRBAĞ; “MUHTARLARIMIZLA, MAHALLELERİMİZİN TALEPLERİNE YÖNELİK İSTİŞARE TOPLANTISINDA BİR ARAYA GELDİK”

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ; “Bu akşam başkanımız ve muhtarlarımızla bir araya geldik. Allah hepsinden razı olsun. Bu akşam da her zaman olduğu gibi bizleri en iyi şekilde karşıladılar. Toplantımızda mahallelerimizin gelen talepleriyle alakalı muhtarlarımızla istişarelerde bulunacağız. Tekrar kendilerine teşekkür ediyorum.” ifadesinde bulundu.

Konuşmaların ardından Milletvekili Zülfü Demirbağ ve muhtarlar tarafından, Elazığ’ın mahallelerine yönelik taleplerin değerlendirildiği istişare toplantısı gerçekleştirildi.

AdminAdmin