GÜNCEL
Giriş Tarihi : 03-06-2021 16:21

MÜSİAD DOST MECLİSİNİN KONUĞU ABDULVAHAP YOĞUNLU OLDU

Elazığ Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği(MÜSİAD) tarafından geleneksel olarak düzenlenen Dost Meclisi Toplantısının bu haftaki konuğu Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Abdulvahap Yoğunlu oldu. Gerçekleşen toplantıya, MÜSİAD Elazığ üyelerine Fırat Kalkınma Ajansı destekleri ve projeleri hakkında bilgi verildi.

MÜSİAD DOST MECLİSİNİN KONUĞU ABDULVAHAP YOĞUNLU OLDU
"

Toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Gürkan; İlimizde ve Bölgemizde Proje Bazında yatırımların canlanması ve desteklenmesi Konusunda Kalkınma ajansları bölgemizde ve Türkiye’de önemli projelere destek vermektedirler. Bu anlamında Fırat Kalkınma Ajansı büyük öneme sahiptir. Öncelikle bu bilgilendirme toplantısı için bizlere zaman ayırdıkları için Genel Sekreterimiz Abdulvahap Yoğunlu Beye teşekkür ediyorum dedi.

Fırat Kalkınma Ajansı destekleri il ekonomisinin kalkınması adına büyük önem taşıdığına vurgu yapan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği(MÜSİAD)Elazığ Başkanı Tekin Gürkan, MÜSİAD olarak Fırat Kalkınma Ajansı Kurumu tarafından sağlanan destekleri çok önemsediklerini belirtti.

Fırat Kalkınma Ajansı Faaliyete geçtiği günden bugüne sunulan Projelerde ve alınan desteklerde ilimizin bu desteklerden oldukça fazla destek alan iller arasında yer alması ve bu projelerin problemsiz olarak faaliyetlerine devam etmesi bizleri ziyadesiyle mutlu etmektedir. Bu başarıyı yakalamada emeği geçen Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Abdulvahap Bey ve ekibini kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz dedi.

Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Yoğunlu, kendisini konuk olarak davet eden MÜSİAD Elazığ Başkanı Tekin Gürkan ve MÜSİAD üyelerine teşekkürlerini belirterek, Tekin Gürkan Başkanımıza ve yeni yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

Fırat Kalkınma Ajansı’nın yapısı, faaliyetleri, Teknik destekleri, mali destekleri ve fizibilite destekleri hakkında bilgiler veren Yoğunlu, ayrıca İlimize kazandırdığı yatırımlar, projeler yapılacak olan projeler ve genel değerlendirmelerden bahsetti. Toplantı sonrasında MÜSİAD Elazığ Başkanı Tekin Gürkan tarafından Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Abdulvahap Yoğunlu Beye Elazığ’a vermiş oldukları desteklerden dolayı plaket takdiminde bulundu.

AdminAdmin