GÜNCEL
Giriş Tarihi : 22-09-2022 14:56

Müsiad Dost Meclisinin Konuğu Milletvekili Bulut Oldu

MÜSİAD Elazığ Şubesi tarafından düzenli olarak gerçekleştirilen Dost Meclisi toplantılarının konuğu AK Parti MKYK Üyesi, Elazığ Milletvekili Metin Bulut oldu.

Müsiad Dost Meclisinin Konuğu Milletvekili Bulut Oldu

MÜSİAD Dost Meclisi Toplantısında söz alan Metin Bulut, "Şube Başkanımız Sn. Tekin Gürkan’a nazik davetinden dolayı, sizlere de katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. MÜSİAD’ın kurulduğu ilk günden bugüne bu ailenin içindeyim. Devam eden dostluklarımız, asla unutulmayacak yaşanmışlıklarımız var. Burası benim evim. MÜSİAD bir okuldur. Bizler de o okulun öğrencileriyiz. MÜSİAD bizlere bir ufuk kattı. Bu ufuk medeniyetimizin kök değerlerinden besleniyor. Şimdi Elazığ’da MÜSİAD’ın gençleştiğini görüyoruz. Tekin Gürkan Başkanımızı tebrik ediyorum. MÜSİAD’ımızdan ve iş dünyamızdan bizlere gelen her talebi yakından takip edip sonuçlandırmaya çalışıyoruz. Bundan sonra da aynı hassasiyetle hareket edeceğimizin bilinmesini istiyorum. Toplantımız hayırlara vesile olsun." ifadelerini kullandı.

 

Milletvekili Bulut'a katılımından ötürü teşekkür eden Başkan Gürkan ise şu ifadeleri kullandı; "Mutat olarak gerçekleştirdiğimiz Dost Meclisi toplantımızı bu hafta eskimeyen başkanlarımızdan kıymetli Milletvekilimiz Sn. Metin Bulut'un katılımıyla gerçekleştirdik. Metin bey görev yaptığı dönemde MÜSİAD'ımıza ve Elazığ iş dünyamıza önemli katkılar sundu. Katkılarına milletvekili olarak devam ediyor. Biz, iş dünyamızın taleplerinin çözüme kavuşturulması adına her platformda aktif bir şekilde çalışıyoruz. Gerek siyasi gerekse sivil toplum alanında MÜSİAD’ımızı tanıtmaya, üyelerimizin sorunlarını çözmeye gayret gösteriyoruz. İnşallah başkanlık dönemimizde hedeflediğimiz projeleri hayata geçirerek Elazığ'ımıza ve iş dünyamıza güzel bir ortam hazırlamış olacağız. Ben bu duygularla kıymetli Milletvekilimize katılımından ötürü teşekkür ediyorum."

AdminAdmin