SİYASET
Giriş Tarihi : 09-05-2023 16:38

PROF. DR. YASEMİN AÇIK “BELDELERİMİZİN SORUNLARININ ÇÖZÜMÜ İÇİN ÇABA SARF EDECEĞİZ”

Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, destekleri arkasına alarak yoluna devam ediyor. Resmi kurum ziyaretlerini sürdüren semt pazarını ve beldeleri de ziyaret eden Prof. Dr. Açık, beldelerin Elazığ için önemli olduğunu belirterek beldelerin sorunlarının çözümü için çaba sarf edeceğini söyledi.

PROF. DR. YASEMİN AÇIK “BELDELERİMİZİN SORUNLARININ ÇÖZÜMÜ İÇİN ÇABA SARF EDECEĞİZ”

Prof. Dr. Yasemin Açık kurum ziyaretlerini İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ile sürdürdükten sonra Pazartesi pazarını ziyaret etti.

 

“SEN VARLIĞINI HALKINA SUNUYORSUN”

Semt pazarında gördüğü her eli sıkan, kadınların samimi sarılışları ile gücüne güç katan Prof. Dr. Açık, pazarcıların sıkıntılarını dinledi, birlikte şehrin sorunlarını çözmek için söz verdi.

 

Alışveriş yapan vatandaşlarla sıcak diyaloglar kuran Prof. Dr. Açık’a desteklerinin sonsuz olduğunu ifade eden hemşehrileri, “Desteklerimiz seninle, sizin için çok uğraşıyoruz. İnşallah kesin milletvekilisiniz. Oy istemenize gerek yok zaten oylarımız sizin. Sana oy vermeyenlerin gözleri kör olur. Çünkü sen varlığını Elazığ halkına sunuyorsun. Senin sayende bu şehrin esnafı, nakliyecisi, memuru kazanıyor. Sizi takdir ediyoruz, kazanacağınıza inanıyoruz ” dediler.

 

YAZIKONAK VE YURTBAŞI BELDELERİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Yeni Mahallede kurulan semt pazarını gezdikten sonra Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, Yazıkonak ve Yurtbaşı beldelerini gezdi.

 

Belde halkıyla buluşan ve esnafları ziyaret ederek, hayırlı işler temennisinde bulunan Prof. Dr. Açık, çıktığı bağımsız milletvekilliği yolunda destek istedi.

 

Prof. Dr. Yasemin Açık’a destek sözü veren belde halkı, “Oyumuzu Elazığ’ın ablasına vereceğiz. Birlikte başaracağız. Şehrimiz için sizin kazanmanızı istiyoruz. Sen Elazığ’ı yalnız bırakmadın, hizmetleriniz var aş verdin iş verdin. Herkes Yasemin Hoca diyor başka bir şey demiyor. Elazığlılar sizi yalnız bırakmayacak” dedi.

 

Belde halkı ile kimi zaman bir çay ocağında kimi zaman bir kaldırım da durup sohbet eden Prof. Dr. Açık, vatandaşların kendisine gösterdiği teveccühten dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, “Seçimlere sayılı günler kala halkımızla buluşmaya, sohbet etmeye, dertlerini dinlemeye devam ediyoruz. Birlikte yol yürüyeceğimiz hemşehrilerimin anlattığı her sıkıntı bizim için bir yol haritası çizecektir. Beldelerimiz şehrimiz için önemli. Beldelerimizin sorunlarını biliyor ve bu sorunların çözümü için çaba sarf edeceğiz. 15 Mayıs’tan sonra şehrimiz için el ele verip, güç birliği oluşturup, Elazığ’ımızı layık olduğu yere taşıyacağız” dedi.

 

AdminAdmin