GÜNCEL
Giriş Tarihi : 07-03-2023 17:16

REKABET KURUMU BAŞKANI KÜLE’DEN, BAŞKAN ALAN’A ZİYARET

Rekabet Kurumu Başkanı Birol Küle, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti. Başkan Alan, Deprem ve sonraki süreçte yapılan çalışmaları Küle’ye aktardı.

REKABET KURUMU BAŞKANI KÜLE’DEN, BAŞKAN ALAN’A ZİYARET

Rekabet Kurumu Başkanı Birol Küle, Kurul Üyeleri Cengiz Çolak, Ayşe Ergezen ve Başkan Yrd.Haluk Recai Bostan, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ederek, deprem ve sonraki süreçte gerçekleşen çalışmalar görüşüldü. Rekabet Kurulu Başkanı Birol Küle, “Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımızı ve Yönetim Kurulu’nu ziyaret ettik. Sağlıklı rekabet ortamının sağlanması üzerine kurulan kurumumuz adına, İdris Alan başkanımıza fahiş fiyatlar ile alakalı yaptığı sağduyulu açıklamalarından ötürü teşekkür ediyorum. Elazığ’da depremden etkilenen illerimiz arasındaydı, Başkanımızı ziyaretlerimizde Elazığ’daki firmalar ve ticaretine dair mevcut veriler hakkında bilgiler aldık. Yönetim Kurulu Başkanımıza ve ekibine başarılar diliyorum.” Dedi.

 

Başkanıma ve Kurul Üyelerine teşekkür ediyorum

Rekabet Kurumu Başkanı Birol Küle ve Kurul Üyeleri’nin ziyaretlerinden memnuniyet duyduklarını ifade eden Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, “Odamızı, İlimizi ziyaret eden kıymetli başkanım Sn.Birol Küle ve Kurul Üyelerine şahsım, yönetimim ve meclisim adına teşekkür ediyorum. Başkanımıza deprem sonrası süreçte gerçekleştirdiğimiz çalışmalardan, Üyelerimizin ve Esnaflarımızın yaşadığı sıkıntılardan bahsettik. İlgiyle bizleri dinledikleri ve ziyaretleri adına tekrardan kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum.

AdminAdmin