GÜNCEL
Giriş Tarihi : 01-07-2021 16:03

Rektör Göktaş'tan Gizli Denetim

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, gece saatlerinde Fırat Üniversitesi Hastanesi Acil Servisi’nde tebdili kıyafetle denetim yaparken hastalar tarafından görüntülendi.

Rektör Göktaş'tan Gizli Denetim
"

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, gece saatlerinde Fırat Üniversitesi Hastanesi Acil Servisi’nde yalnız ve tebdili kıyafetle denetim yaptı. Hastane yöneticilerine bilgi vermeden tek başına koruması ve makam aracı olmadan hastaneye giden Rektör Göktaş, acil serviste denetim gerçekleştirdi. Hasta kayıt gişesinden, acil servis müdahale ve muayene alanlarına kadar bütün birimleri tek tek denetleyen Göktaş, hastanedeki hastalara geçmiş olsun dileklerini ilettikten sonra hastaneden ayrıldı.
 

Rektör Göktaş’ın yaptığı bu gizli denetim hastanede bulunan bir hasta tarafından fotoğrafı çekilerek sosyal medyada paylaşıldı. Rektör Göktaş’ın denetimlerini fotoğraflayan vatandaş, Twitter hesabından paylaştığı fotoğraflara; “Saat gecenin yarısı. Fırat Üniversitesi’nin Rektörü Fahrettin Göktaş, yalnız ve tebdili kıyafetle üniversite hastanesinin acilinde denetim yapıyor. Bu şehre böyle yöneticiler lazım. Helal olsun.” Dedi.
 

AdminAdmin