GÜNCEL
Giriş Tarihi : 20-04-2021 09:41

SAĞLIK MÜDÜRÜ CAHİT POLAT DESTEĞİNDEN DOLAYI VALİ ERKAYA YIRIK’A TEŞEKKÜR ETTİ

Elazığ İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Cahit POLAT, Koronavirüs salgını başta olmak üzere İl Sağlık Müdürlüğüne desteklerini esirgemeyen ve gecesini gündüzüne katan sağlık çalışanlarının yanında yer alan Elazığ Valisi Erkaya YIRIK’ a teşekkür etti.

SAĞLIK MÜDÜRÜ CAHİT POLAT DESTEĞİNDEN DOLAYI VALİ ERKAYA YIRIK’A TEŞEKKÜR ETTİ
"

Elazığ Valisi Erkaya YIRIK’ ın sağlık çalışanlarının taleplerini anlayışla karşıladığını belirten İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Cahit POLAT yaptığı açıklamada “ Sayın valimiz Erkaya YIRIK, içinde bulunduğumuz pandemi döneminde müdürlüğümüzün her türlü yardım talebine anında karşılık vermekle beraber bizlere gece gündüz demeden iletişim imkanı sağlamıştır. Özellikle pandemi döneminde sağlık müdürlüğümüz tarafından alınan ek önlemler kapsamında İl Sağlık Müdürlüğümüz filyasyon, aşı ve diğer saha ekiplerine araç, gereç ve personel desteğini en üst seviyede sağlamıştır. Aynı şekilde valimizin talimatları ile ilimizdeki kamu kurumlarından Pandemi Çağrı Merkezimize geçici görevlendirilen çalışanlarının Covid-19 mücadelemize çok önemli katkılar sağlanmıştır. Devam eden süreçte sayın valimizin desteğini her an yanımızda hissediyoruz ve bu da gücümüze güç katmaktadır” şeklinde ifade etti.

Vali Erkaya YIRIK’ın sağlık çalışanlarını 14 Mart Tıp Bayramı’nda da yalnız bırakmadığını söylenen Prof. Dr. POLAT” Bu yıl sayın valimizin önerileri doğrultusunda pandemi tedbirleri çerçevesinde müdürlüğümüz sosyal tesislerindeki açık alanda sınırlı katılım ile 14 Mart Tıp Bayramı etkinliği düzenledik. Valimiz bu etkinliğe de iştirak ederek bir kez daha sağlık çalışanlarının yanında olduğunu göstermiştir. Etkinlikte her bir sağlık çalışanı ile tek tek görüşen sayın valimiz, gösterdiği fedakarlık ve gayret sağlık çalışanlarına teşekkür etmiş ve 14 Mart Tıp Bayramlarını kutlamıştır. Bunun ile birlikte 14 Mart Tıp Bayramı’na atfen sağlık çalışanlarına moral ve motivasyon sağlamak amacıyla başta filyasyon, izolasyon ve saha çalışanları olmak üzere 1350 adet hediye çeki dağıtmıştır. Bu çok ince düşünülmüş takdire çalışanlarımız tarafından çok büyük anlam yüklenmiştir. Sayın valimizin ilimizde göreve başladıktan bu yana Sağlık Müdürlüğümüze vermiş oldukları destekleri yanında sağlık çalışanlarına göstermiş olduğu bu yakın ilgi, bizleri gururlandırmış ve her çalışanımızın kalbinde müstesna bir yer edinmiştir. Burada Elazığ İl Sağlık Müdürlüğü olarak bizlerden desteklerini esirgemeyen, sağlık hizmetleri sunumunda devletimizin imkanlarını bizlere seferber eden, tüm halkımızın olduğu gibi sağlık çalışanlarının yanında yer alan Sayın Valimiz Erkaya YIRIK’a ilimizdeki tüm sağlık çalışanları adına bir kez daha teşekkür eder, şükranlarımı sunuyorum” dedi.

AdminAdmin