SPOR
Giriş Tarihi : 05-07-2022 17:13

ŞAMPİYON GENÇLİK SPOR KULÜBÜ

Elazığ Gençlik ve Spor Kulübü Hentbol takımı, 1-5 Temmuz tarihleri arası Alanya'da düzenlenen Ramazan Demirci Hentbol Türkiye Şampiyonasında Yıldızlar Hentbol Takımı Türkiye Şampiyonu oldu.

ŞAMPİYON GENÇLİK SPOR KULÜBÜ
"

Elazığ Gençlik ve Spor Kulübü Hentbol takımı, dört gün süren müsabakalarda Kıbrıs’ı 13-10, Eskişehir Odun Pazarı 14-7, Muğla Köyceğiz 14-3, Muğla 9-6 skorlarla yenerek şampiyon oldu. 

 

İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklamada; takımımızı ve hocalarımızı yürekten kutluyorum. Antalya’da kupa kaldıran takımımız bu şehrin çocuklarıdır. 2.Lig de profesyonel takımlarımız mücadelesini sürdürürken aynı zaman da alt yapıdan yetiştirdiğimiz çocuklarımız da Yıldızlar Hentbol Türkiye Şampiyonasın da, Şampiyon oldular. Bizler için büyük gurur kaynağı özellikle her seferinde dile getirdiğim gibi hepsi bizim öz evlatlarımız. Transfer yapmadan kısıtlı imkanlarla takımı bu seviyeye getirmek oldukça zor, takımımızın elde ettiği başarılar da bu zorlukları aşmamız için itici güç oluyor. Hepsi Elazığ’ımızın mahallelerinde doğmuş büyümüş yetişmiş çocuklar. Profesyonel takımımız da aynı şekilde ilerliyor. Alt yapıdan yetiştirdiğimiz sporcularımızla inşallah transfer yapmadan Hentbol Takımımız istediğimiz seviye gelecektir. Bizim sporcularımıza olan inancımız tam. Aynı şekilde her bir sporcumuz da emekleri olan hocalarımız; Deniz Aydın Yıldırım, Engin Doğan, Turgay Aydıngöz ve Emrullah Şahin hocalarımızın da emekleri çok. Bu müsabaka da elde ettikleri Şampiyonluğu şehrimize armağan eden Gençlik Spor Kulübü Hentbol Takımımızı ve Antrenörlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum, ifadelerine yer verdi.

AdminAdmin