GÜNCEL
Giriş Tarihi : 19-01-2023 17:34

Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, Başkan Alan’ı ziyaret etti.

Demir Grup Sivasspor Yönetim Kurulu Başkanı Mecnun Otyakmaz, Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan’ı ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, Başkan Alan’ı ziyaret etti.

Ziyaretlerine ilişkin değerlendirmelerde bulunan D.G. Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz; “Bugün Elazığ Ticaret ve Sanayi Odasına ziyarete geldik. Başkanımızı seçimlerden sonra ziyaret etme şansı bulamamıştık hem de biliyorsunuz önemli bir operasyon geçirdi. Kendilerine yüz yüze şifa dileklerimizi de iletmek vesilesi ile dostlarımızla ve Başkanımızla birlikteyiz, hasbihal ediyoruz. Dedi.

 

Elazığspor’u yeniden Süperlig’de görmek istiyoruz.

Ziyareti esnasında Elazığspor’u yeniden Süperlig’de görmek istediklerini ifade eden Demir Grup Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz; Elazığ’lılara Elazığspor’a sahip çıkmalarını ve Elazığspor’u yeniden Süperlig’de görmek istediğimizi ifade etmek istiyorum. Buradan bütün Elazığ’lı Gakkoşlara selamlar, saygılar.” Dedi.

 

Çok değerli dostuma ziyaretleri sebebiyle teşekkür ediyorum.

Ziyarete ilişkin değerlendirmelerde bulunan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, “Çok değerli dostum, arkadaşım Sivasspor Kulüp Başkanı Sn. Mecnun Otyakmaz Bey, zahmet edip Elazığ’a ziyaretlerimize geldiler. Kendilerine Odamız, Meclisimiz ve Yönetim Kurulumuz adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

AdminAdmin