GÜNCEL
Giriş Tarihi : 08-08-2021 16:14

TENİS TAKIMIMIZ TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA

Türkiye Tenis Federasyonu faaliyet programında yer alan Batman ilinde düzenlenen Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölge Finali 18 yaş altı Türkiye Tenis Şampiyonasında ilimizi temsil eden Gençlik ve Spor Kulübü Tenis Takımı, Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazandı.

TENİS TAKIMIMIZ TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA
"

Finalde Şanlıurfa ve Batman’ı 2-1 lik skorla yenen takımımız İstanbul İlinde düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasına hazırlanacak. Doğu ve Güneydoğu illerinden katılan illerimiz arasından Şampiyonaya gidecek olan takımımızı yürekten kutluyoruz.


İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklamada; kulüp sporcularımız Berna Sancar, Elif Rüveyda Baykendi ve Süeda Buse Demirkıran’ı kutluyorum. Tenis branşında emekler olan ve özverili olarak hazırlanan sporcularımız. Bildiğiniz gibi tenis kortlarımızı da yeniliyoruz ve bir adette kapalı kortumuzu yaparak hazır hale getireceğiz. İnşallah bölge finalleri ve Ulusal müsabakaların şehrimiz ev sahipliğinde oynanması için hazırlıyoruz. Sporcularımızın hazırlanmasında da emekleri olan Tenis Antrenörümüz Mehmet İrgin hocamı tebrik ediyor, sporcularımıza Türkiye Şampiyonasında başarılar diliyorum, dedi.

AdminAdmin