GÜNCEL
Giriş Tarihi : 29-06-2021 15:20

TOBB Akreditasyon Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından zoom üzerinden Akreditasyon Değerlendirme Toplantısı, TOBB Akreditasyon Kurulu Başkanı Faik Yavuz Başkanlığında Oda-Borsa Akreditasyon Temsilcileri ve Profesyonellerin katılımı ile yapıldı. Toplantıya Elazığ TSO Yönetim Kurulu ve Oda Profesyonelleri de tam katılım sağladı.

TOBB Akreditasyon Değerlendirme Toplantısı Yapıldı
"

Odalarımız ve Borsalarımızı AB Standartlarına Yükseltmeyi Hedefliyoruz

Toplantının açılış konuşmasını yapan TOBB Yönetim Kurulu Sayman Üyesi ve TOBB Akreditasyon Kurulu Başkanı Faik Yavuz, TOBB tarafından üzerinde titizlikle durulan Akreditasyon sisteminin amacının Oda-Borsaların hizmet standartlarını AB normlarına yükseltmek olduğunu söyledi. Yavuz, eğitime olan geniş katılımdan ötürü Oda/Borsalara teşekkür etti ve denetimlerin daha verimli geçmesi için Oda/Borsaların dikkat etmesi gereken hususlara dikkat çekti.

 

Elazığ TSO’nun Hedefi A Sınıfıdır

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi ve Akreditasyon Komisyonu Üyesi Zülfü Altıntaş’ta toplantıda bir değerlendirme yaparak, “2018 yılında oluşan yeni yönetimimiz ve profesyonellerimizle 2018/2022 yılı Stratejik Planımızı yeniden yaptık. Bu plana sadık kalarak kararlıkla üzerinde durduğumuz hizmet kalite ve standartlarının yükseltilmesi girişimlerimiz neticesinde 2019 yılında C sınıfından B sınıfına yükselme başarısı gösterdik. Odamız Meclisi, Yönetimi ve Meslek Komitelerimiz ile tüm Odamız profesyonelleri sisteme inanarak çok özverili bir şekilde çalışmaktadır. Bu çalışmalarımızın karşılığının A sınıfı olduğuna inanıyoruz. İnşallah bu yıl içerisinde Türk Loydu tarafından yapılacak olan denetimler neticesinde bu hedefimize ulaşacağız. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Asilhan Arslan’ın her zaman ifade ettiği gibi Oda olarak kuru kuruya ve içi boş olan bir belge almak istemiyoruz. Üyemize, şehrimize, bölgemize ve tüm halkımıza değer katan ve gelecek vizyonu olan bir Oda olmak istiyoruz. 150 yıllık tarihi geçmişi ve toplum üzerindeki kanaat önderi konumuyla Odamıza A sınıfı belgenin yakışacağını ve bu doğrultuda tüm profesyonellerimizle birlikte çok yoğun bir emek vermekteyiz. İnşallah yıl sonu gibi bu hedefimize ulaşacağız” değerlendirmesinde bulundu.

TOBB Akreditasyon Değerlendirme Toplantısına Elazığ TSO Genel Sekreteri M.Mehmet Karabulut, Basın Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürü Etem Yalın, Akreditasyon Sorumlusu M.Mücahit Uçar, Kalite Yönetim Sorumlusu Fatmagül Günaydın, İK Sorumlusu Mervegül Özlü ve Sosyal Medya Sorumlusu Emre Uslu katılım gösterdi.

AdminAdmin