GÜNCEL
Giriş Tarihi : 08-12-2022 13:17

TOKİ Yemişlik İlk ve Ortaokulu hizmete girdi

24 Ocak 2020 Elazığ depreminden sonra oluşturulan yeni konut rezerv alanlarından biri olan Yemişlik'te ikamet eden öğrenciler için yapılan TOKİ Yemişlik İlk ve Ortaokulu hizmete girdi.

TOKİ Yemişlik İlk ve Ortaokulu hizmete girdi

Güneykent Mahallesi'nde Yemişlik mevkiinde bulunan okulu ziyaret eden Vali Dr. Ömer TORAMAN'a İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet YİĞİT'de eşlik etti. Sabah saatlerinde gerçekleşen ziyarette Vali Dr. Ömer TORAMAN okulun yerleşkesinde incelemelerde bulunarak İl Müdürü Mehmet YİĞİT'ten bilgi aldı.
Spor Salonu, Konferans Salonu, Çok amaçlı Salon, laboratuvar gibi birçok donanıma sahip okulda birimlerde incelemelerde bulunan Vali TORAMAN daha sonra sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.
Vali TORAMAN sınıf ziyaretlerinin ardından Öğretmenler Odası'nda öğretmenlerle bir araya gelerek bir toplantı gerçekleştirdi.

Yeni okulun Güneykent Mahallesi'nde büyük bir ihtiyacı karşıladığını ifade eden Elazığ Valisi Dr. Ömer TORAMAN, yakın zamanda tamamlanacak olan lise binasıyla beraber bu mahallemizde büyük bir rahatlamanın yaşanacağını ifade etti.

AdminAdmin