SPOR
Giriş Tarihi : 16-12-2022 15:44

TSYD İL TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI İSTANBUL’DA GERÇEKLEŞTİ

Türkiye Spor Yazarları Derneği il temsilcileri toplantısı İstanbul’da gerçekleşti. Toplantıya Elazığ temsilcisi Coşkun Kamaç da katıldı.

TSYD İL TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI İSTANBUL’DA GERÇEKLEŞTİ

Türkiye Spor yazarları derneği genel merkezinin düzenlemiş olduğu “temsilciler toplantısı” İstanbul’da gerçekleşti.

Türkiye’nin en büyük spor medyasını içinde bulunduran Türkiye Spor Yazarları Derneği il temsilcileri,  genel başkan Oğuz Tongsir’in daveti üzerineİstanbul TSYD tesisleri Hall Salonunda bir araya geldi.

Türkiye Spor yazarları derneği genel başkanı Oğuz Tongsir’in daveti üzerine Türkiye genelindeki TSYD temsilcileri 14-16 Aralık tarihlerinde TSYD’nin İstanbul Levent’te bulunan genel merkezinde bir araya geldiler.

Temsilciler toplantısı öncesinde il temsilcilerine TSYD genel merkezi bünyesinde bulunan sosyal ve spor tesislerini gezdiren TSYD genel başkanı Oğuz Tongsir, bir çok alanının kullanılamaz ve atıl durumda olan tesiste kendi dönemlerinde yapılan çalışmalarla şimdi çeşitli spor ve sosyal  aktivitelerin yapıldığını ifade etti.

TSYD’yi Anadolu’ya da yayarak geniş bir aile yelpazesi oluşturduklarını ifade eden Tongsir, her temsilcinin bulundukları illerde TSYD’yi gururla temsil ettiklerini belirtirken, Anadolu gazetecisine değer veren, kucaklayan, sahip çıkan, haklarını koruyan bir anlayış içerisinde olduklarını belirtti.

TSYD Genel Başkanı Oğuz Tongsir; ”Bu gün burada sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu TSYD olarak yaşıyoruz Biz herkesi kucaklıyoruz. Bizden-sizden diye ayrışım yapmıyoruz. Anadolu ile TSYD daha da güçlendi. Bu birlikteliğimiz herkese örnek olsun “ açıklamasını yaptı.

2 gün süren toplantıda TSYD Genel Başkanı Oğuz Tongsir, TSYD Koordinatörü ve Akreditasyon sorumlusu Birgül Pullukçu’yla birlikte TSYD temsilcilerinin illerinde yaşamış oldukları sıkıntıları, eksiklikleri ve yapılması gerekenleri dinleyerek çözüm önerilerinde bulundular.

Toplantıda söz alarak bir konuşma yapan Türkiye Spor yazarları derneği Elazığ il temsilcisi Coşkun Kamaç, maçlarda özellikle stadyum girişlerinin yetersizliğini,  turnikelerin olmayışını, geçmişte yayıncı kuruluşlarıyla yaşanan sıkıntılar ve il spor güvenlik kurullarında TSYD temsilcilerinin bulunmaması  gibi konulara değindi.

AdminAdmin