GÜNCEL
Giriş Tarihi : 11-05-2023 18:49

YENİ STADYUM DA GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİ YEMİN TÖRENİ YAPILDI

26 Ocak 2023 Tarihinde Resmi Gazetede Yayımlanarak yürürlüğe giren “Devlet Memurları Kanunu ve Bazı Kanunlar ile 663 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi” hükümleri kapsamında töreni Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde memuriyete geçen personel için Elazığ Stadyumunda düzenlenen yemin töreniyle gerçekleşti.

YENİ STADYUM DA GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİ YEMİN TÖRENİ YAPILDI

Gençlik, Spor ve Yurt Hizmetleri alanlarında geniş bir kitleye hizmet veren Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde yemin töreni heyecanı yaşandı. Elazığ Stadyumunda düzenlenen tören ile saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törene Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet EREN, Şube ve İlçe Müdürleri ile sözleşmeli statüde çalışan personeller ve aileleri katıldı.

110 PERSONEL DÜZENLENEN TÖRENLE  ETTİ

Sözleşmeliden kadroya atanan 110 personel sırayla masaların üzerine örtülen Türk bayraklarına ellerini koyarak,  657 sayılı Devlet Memurları kanunun ilgili maddesine göre yemin etti. İl Müdürü EREN, kadroya geçen personeli tek tek tebrik ederek, günün anısına fotoğraf çektirdi

Sözleşmeli personelin kadroya geçişi yemin töreni öncesi konuşan Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet EREN, sözleşmeli statüde çalışan memurluğa geçiş yapan tüm çalışanlara hayırlı olsun temennisinde bulundu. “ Bugün böyle bir törende aranızda olmaktan gurur duyuyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde gerçekleşen 26 Ocak 2023 Tarihinde Resmi Gazetede Yayımlanarak yürürlüğe giren  “Devlet Memurları Kanunu ve Bazı Kanunlar ile 663 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi” hükümleri kapsamında bize verdiği yetkiye dayanarak sözleşmeli çalışan tüm arkadaşlarımızın memur kadrolarına geçişlerini gerçekleştirdik. Bundan önceki süreçte gençlik, spor ve yurt alanlarında birlikte güzel işler yaptık. 6 Şubat da yaşanan deprem döneminde özellikle bir çok arkadaşımızla büyük emekler verdik. Sadece 6 şubat depreminde değil 24 Ocak Depreminde ve bir çok faaliyet ve program da emekler verdik. Bir çok tesisi yeniden inşa ettik ya da yeniledik. Bunların hepsini kıymetli mesai arkadaşlarımla beraber meydana getirdik. Şuanda da GSB Elazığ Yurtlarımız da depremzede ailelerimize yönelik psikososyal çalışmalarla; Yurt Yönetim Memurları, Gençlik Liderleri, Spor Uzmanları ve Antrenörlerimizle hizmet vermeye devam ediyoruz. Bundan sonraki süreçte de yine Rabbim nasip ederse hep beraber daha güzel işler yapacağız . Kamu hizmetlerini en doğru şekilde yerine getireceğinize inanıyorum. Bugüne kadar yaptığınız çalışmaları, devlet memuru olmanın verdiği sorumlulukla daha iyi yapacağınıza inanıyorum. Hepinize başarılar diliyorum.” İfadelerine yer verdi. 

AdminAdmin