SİYASET
Giriş Tarihi : 05-05-2023 22:40

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Erbakan Elazığlılara Hitap Etti

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisi tarafından düzenlenen mitinge katılmak üzere Elazığ’a geldi. Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde vatandaşlarla bir araya gelerek açıklamalarda bulundu.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Erbakan Elazığlılara Hitap Etti

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, ''Ahlak maneviyat diyorsun. Kur’an öğrenimi diyorsun. Ayasofya diyorsun. Tamam güzelde! Ama Türkiye’de enflasyon var. Hayat pahalılığı var. Fakirlik var. İşsizlik var, iyi varda bütün bunları sen mi çözeceksin. Siz bu ülkede CHP zihniyetinin iktidarda olduğu bir dönemde ekonominin düzeldiğini hiç gördünüz mü? Tam dersine CHP zihniyeti yokluk demektir. Kıtlık demektir. Açlık demektir. Borç demektir. Bereketsizlik demektir. CHP zihniyetinin iktidar olduğu hiçbir dönemde ekonominin düze çıktığı daha şimdiye kadar görülmemiş. Zaten şimdi de sorduğu zaman ne diyor, diyor ki efendim Londra’dan 300 milyar dolar borç getireceğim. Ya biz zaten borçtan kurtulmaya çalışıyoruz. Sen üstüne bir 300 milyar dolar daha getireceğim diyorsun. Bu borcun faizi geri geri ödemesi zam olarak vergi olarak gene bu milletin sırtına binecek. Yine şimdi belediyelerindeki uygulamalar ortada, belediyelerinizde ekonomiyi nasıl yönetiyorsunuz da iktidar olunca ekonomiyi yöneteceksin. 
İstanbul Büyük Şehir Belediyesi dünyanın en yüksek faizi ile dolar borçlanıyor. Yıllık yüzde 10.70 faizle dolar borçlanıyor. Bu borcun faizini de İstanbul halkına yaptığı hizmetlere zam yaparak halktan çıkartıyor. Belediye başkanı olmadan önce İstanbul’da ulaşımı ücretsiz hale getireceğim diyordu. Belediye başkanı olduğu günden bu güne kadar İstanbul’da ulaşıma yüzde 200’den fazla yaz yaptı. E borç, faiz ve zam ekonomisinden başka bir şey uygulamıyorsun. Belediyelerin de belediye yönetiminde de ne uyguladın ki gelip de ekonomiyi çözeceksin. Hem ekonomiyi de batıracaksın. Hem inanç özgürlüğü alanındaki kazanımlarımızı elimizden  alacaksın. Hem LGBT’ye destek vereceksin. Hem Ayasofyayı müze yapacaksın. Hem İHA’ları SİHA’ları, durduracaksın. Öyleyse bu aziz  millet sana oy verir mi? Elbette ki vermeyecek. 14 Mayıs’ta dersinizi sandıkta bu millet verecek inşallah. 
Bu ittifak vesilesiyle inşallah tam 21 sene aradan sonra milli görüşü hep birlikte yeniden 14 Mayıs’ta meclise taşıyacağız. 
Milli görüşün mecliste olması neden önemli çünkü milli görüş demek, bolluk ve bereket demektir. milli görüş demek, adalet demektir. milli görüş demek, önce ahlak ve maneviyat demektir. milli görüş demek, imanlı inançlı nesillerin yetiştirilmesi demektir. milli görüş demek, ehliyet ve liyakat demektir. milli görüş demek, rüşvet alanda verende melundur anlayışının hakim olması demektir. milli görüş demek, kul hakkı yemekten ateşten kaçar gibi kaçmak demektir. milli görüşçü vekiller, milli görüşçü belediye başkanları milli görüşçüler makam ve rakam için ihale ve koltuk için değil Allah rızası için millet için çalışan kadrolarda onun için. Bu söylediklerimin örnekleri 50 senelik milli görüş tarihimizde mevcut. İşte 96-97’de 54. hükümet de işçiye memura emekliye çiftçiye verilen refah seviyesi artışı yapılan maaş zamları %100 %200 %320’ye varan maaş zamları 100 alan Bağkur emeklisi bir sonraki ay gitti maaşını 420 lira olduğunu gördü bu milli görüşün bereketidir. İşte bu nedenle bu anlayışın yeniden mecliste olması önemlidir'' dedi.

AdminAdmin