GÜNCEL
Giriş Tarihi : 03-07-2021 15:09

YILDIRIM: “KIRDIĞIMIZ GÖNLÜN SAHİBİNİN KAPISINDA YATMALIYIZ”

AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, partisinin belediye başkanlarıyla bir araya geldi. Her başkandan vatandaşlara özenle yaklaşmalarını isteyen Başkan Yıldırım belediye başkanlarına; “Milletin partisi olan AK Parti’de hizmet yapmak her biriniz için onur vesilesi olmalı. İsteyerek veya istemeyerek kırdığınız vatandaşlar olursa onların gönlünü kazanmak için gerekirse kapılarında yatın” ifadelerini kullandı.

YILDIRIM: “KIRDIĞIMIZ GÖNLÜN SAHİBİNİN KAPISINDA YATMALIYIZ”
"

Ankara’daki temaslarının ardından Elazığ’a dönen Başkan Yıldırım, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Vedat Görgöz ve İl Sekreteri Murat Şerbet ile birlikte AK Partili ilçe ve belde belediye başkanlarıyla buluştu.

Belediye başkanlarından görev yaptığı bölgelerdeki çalışmalarla ilgili bilgi alan Başkan Yıldırım, özverili çalışmalarından ötürü kendilerine teşekkür etti.

Belediye başkanlarına hitap eden Başkan Yıldırım, zor, meşakkatli ve bir o kadar da anlamlı bir görev ifade ettiklerini anımsatarak, “Sizler yerelde partimizi temsil ediyorsunuz. Yaptığınız olumlu ve olumsuz tüm davranışlar partimize yansıyor. İşte bu yüzden görev sürecinizde vatandaşlarımıza en iyi şekilde yaklaşmalı, onları mutlu edecek davranışlarda bulunmalıyız. Eğer bilerek veya bilmeyerek gönlünü kırdığımız, üzdüğümüz vatandaşlar varsa onların gönlünü kazanmak için gerekirse kapılarında yatmalıyız. Ancak bu şekilde kalplere kazanabilir, gönüllerini alabiliriz. Yol, su ve diğer hizmetler elbette önemli ancak gönüllere giremezsek bu hizmetlerin hiç birinin anlamı olmaz. Gönül Belediyeciliği sloganımızın gereği de budur” şeklinde konuştu.

AdminAdmin