GÜNCEL
Giriş Tarihi : 10-08-2021 16:34

YILDIRIM: “MAZERET DEĞİL ÇÖZÜM ÜRETİYORUZ”

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, şehrin sorunlarının çözümü noktasında mazeret üretmediklerini, çözüm için her türlü girişimde bulunma gayreti içerisinde olduklarını vurguladı.

YILDIRIM: “MAZERET DEĞİL ÇÖZÜM ÜRETİYORUZ”
"

Yoğun bir tempoda ziyaretlerini sürdüren AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Elazığ’ın gelişmesi, kalkınması ve içinde yaşayan insanların mutluluklarının artması amacıyla gece gündüz demeden mücadele ettiklerinin altını çizerek, “Sorunlardan kaçmıyoruz. Mazeret değil çözüm üretiyoruz” dedi.

Son bir hafta içerisinde çok önemli ziyaretler ve toplantılar gerçekleştirdiklerini anımsatan Yıldırım; “Tabi bizler göreve geldiğimiz andan itibaren sahadayız. Başkan yardımcılarımız ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla birlikte şehrimizin her noktasına ulaşmaya çalışıyor, vatandaşlarımıza destek olmaya gayret gösteriyoruz. Belediye başkanlarımız, meclis üyelerimiz ile mahalle ve köy temsilcilerimiz başta olmak üzere AK davanın çatısı altında görev yapan herkes hamd olsun bu bilinç ve anlayışla görevini yapıyor. Bizler de zaman zaman ilçelerimize, köylerimize, mahallelerimize giderek sorunları yerinde görüyor, çözüm için istişarelerde bulunuyoruz. Öte yandan şehrimiz malum bir deprem yaşadı. Hamd olsun devletimiz yaraları sarmak için ilk günden itibaren müthiş bir mücadele veriyor. Devam eden sorunların çözümü için de bizler iktidar partisinin yereldeki temsilcileri olarak gereken ne ise yapıyoruz.” şeklinde konuştu.

TOKİ konutlarını gezdiğini ve Emlak Site Yöneticilerinden sorunlarla ilgili bilgi aldığını da aktaran Yıldırım; “Sorunları halı altına süpürme gibi bir anlayışımız olmadı, olmayacak. Eğer sorun varsa üstüne giderek çözmeye çalışıyoruz. Şehrimizde nerede sorun varsa ayrım yapmadan, büyüklüğüne küçüklüğüne bakmadan sorunu çözmeye çalışıyoruz. Bu kapsamda çok sayıda vatandaşımızı yakından ilgilendiren Abdullahpaşa Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm alanında yaşanan aksaklıkla ilgili daire temsilcileriyle bir araya geldik. Yine Valiliğimizde Kentsel Dönüşüm ve TOKİ yetkilileri ile ilgili kurum müdürlerinin katıldığı toplantımızı gerçekleştirdik. İnşallah kısa sürede bu sorunlar da bitecek ve vatandaşımız daha rahat bir yaşam sürecek. Ben ziyaretlerimizde bizlere yakın ilgi gösteren tüm vatandaşlarımıza sevgi, saygı ve muhabbetlerimi iletiyor, teveccühlerinden ötürü kendilerine şükranlarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin