GÜNCEL
Giriş Tarihi : 16-04-2023 16:53

ZİVER Vakfı tarafından Kadir Gecesi nedeniyle Mevlid-i Şerif okutulacak

ZİVER Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı, iş insanı Veysel DEMİRCİ, ’’Kadir Gecesi nedeniyle 16 Nisan Pazartesi günü akşam namazına müteakip Hacı Veysel DEMİRCİ Camisi’nde okutacağımız Mevlid-i Şerif’e değerli halkımızı davet ediyor, tüm halkımızın Kadir Gecesinin hayırlara vesile olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum’’ dedi.

ZİVER Vakfı tarafından Kadir Gecesi nedeniyle Mevlid-i Şerif okutulacak

ZİVER Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı, Elazığlı iş insanı Veysel Demirci, tüm Elazığlıları bu mübarek gecenin feyzi nedeniyle Mevlid-i Şerife davet ederek, şunları söyledi: ‘’Kadir Gecesi'nden Kur'an-ı Kerim'in Kadir Suresi'nde bahsedilmektedir. Surede Kur'an-ı Kerim'in Kadir Gecesi indirilmeye başlandığı ve bu gecenin bin aydan daha hayırlı olduğu ifade edilmiştir. Bakara Suresi 185. ayette ise Kur'an-ı Kerim'in Ramazan Ayı'nda indirilmeye başladığı ifade edilmiştir.” Dedi. 

“KADİR GECESİ HAYIRLARA VESİLE OLSUN”
Kur'an-ı Kerim'de "Kadir Suresi"nde bu gece şöyle anlatılıyor diyerek sözlerine devam eden ZİVER Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Veysel DEMİRCİ: "Şüphesiz, biz onu (Kur'an-ı) Kadir gecesinde indirdik. Kadir gecesinin ne olduğunu sen ne bileceksin! Kadir gecesi bin aydan daha hayırlıdır. Melekler ve ruh (Cebrail) o gecede, Rablerinin izniyle her türlü iş için iner de iner. O gece, tan yeri ağarmasına kadar bir esenliktir."(Kadir Suresi 1-5).
Kadir Gecesi nedeniyle yarın akşam namazına müteakip Hacı Veysel Demirci Camiinde okutacağımız Mevlid-i Şerif’e değerli halkımızı davet ediyor, tüm halkımızın Kadir Gecesinin hayırlara vesile olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum.” Diye konuştu.

AdminAdmin