Advert

ELAZIĞ VE KARAKOÇAN'A PORTATİF HAVUZ

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde uygulanmaya başlanan "Yüzme Bilmeyen Kalmasın" projesi kapsamında Elazığ'da inşa edilen portatif havuz, vatandaşların kullanımına sunulacak.

GÜNCEL - 20-06-2022 16:54

ELAZIĞ VE KARAKOÇAN'A PORTATİF HAVUZ
"

Bakanlık tarafından Türkiye genelinde uygulanmaya başlanan "Yüzme Bilmeyen Kalmasın" projesi ile Elazığ merkez ve Karakoçan ilçesinde vatandaşların hizmetine sunulacak portatif havuzların yapımına başlandı.

MÜDÜR EREN: YÜZME ÖĞRENMEK İSTEYEN HERKESE TESİSLERİMİZİN KAPILARI SONUNA KADAR AÇIK 

İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklamada  ‘’Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu liderliğinde sürdürülen Yüzme Bilmeyen Kalmasın projesi ile Türkiye’nin dört bir yanında çok kıymetli çalışmalar yürütülmektedir. Elazığ olarak bizler de sporcularımıza en iyi imkanları sunmak ve hizmet vermek gayreti içerisindeyiz. Bu kapsamda olimpik yüzme havuzunda 12.000 sporcumuza yüzme öğrettik. Tabi yapım aşamasındaki portatif yüzme havuzlarıyla daha çok sporcumuza ulaşacağız. 7-18 yaş arası çocuk ve gençler 'Yüzme Bilmeyen Kalmasın' projesi kapsamında yüzme öğrenecek. Eğitimlerimiz uzman antrenörlerimiz nezaretinde verilecektir. Yılsonuna kadar yüzme öğrenen kişi sayısında önemli bir ivme yakalayacağımızı ümit ediyorum. Yüzme öğrenmek isteyen herkese tesislerimizin kapıları sonuna kadar açık. 7’den 70’e tüm vatandaşlarımızı fiziksel, zihinsel, mental ve sosyal yönden faydaları ile birçok payda altında bir araya getiren sporda buluşmaya davet ediyorum.’’ dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Elazığ’da kaçak göçmen operasyonu

Elazığ’da kaçak göçmen operasyonu

28-03-2024 - GÜNCEL

Elazığ'da polis ekiplerinden operasyon

Elazığ'da polis ekiplerinden operasyon

27-03-2024 - GÜNCEL