Advert

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayları Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Seçim çalışmalarını sürdüren Ak Parti Elazığ Milletvekili Adayları vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve talepleri dinledi.

GÜNCEL - 28-04-2023 13:58

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayları Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

PROF. DR. KELEŞ’TEN MUHALEFETE BAKANLIK ELEŞTİRİSİ: “BU İŞ KONUŞMAKLA OLMAZ”

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Milletvekili adayı Prof. Dr. Erol Keleş, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve kurum ziyaretlerine devam etti. 
Prof. Dr. Keleş, bu kapsamda Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve İl Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ederek kurum yöneticileri ve personelle selamlaştı, görevlerinde kolaylıklar diledi. 
Taziye ziyaretlerinde de bulunan Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, daha sonra Fethi Ahmet Bulvarı’nda esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi, vatandaşlarla bir araya geldi. 
AK Parti İl Başkanlığı tarafından Ulukent Mahallesi’nde düzenlenen Birlik ve Beraberlik toplantısına katılan Prof. Dr. Erol Keleş, mahalle sakinlerinin büyük sevgisi ve ilgisiyle karşılandı. 
Burada coşkulu kalabalığa hitap eden Prof. Dr. Keleş, milletvekili adayları olarak Elazığ’a hizmet etmeye hazır olduklarını belirtti. 

Muhalefeti de eleştiren Prof. Dr. Keleş, şöyle konuştu: “Mücahit Başkanımız İstanbul’da İsmi Gürsel olan bir milletvekilinden bahsetti. Ben de bizim şehrimizde milletvekili olan bir başka aynı ismi taşıyan kişi için bir şeyler söyleyeceğim. Bakın, bilboardlarda görüyorsunuz. Hizmet benim işim diyor. Ben de soruyorum; 21 yıldır bu şehre, bu memlekete ne hizmet yaptınız? Ama ben sadece bir tane hizmet söyleyeyim, Elazığ’a AK Parti’nin kazandırdığı bir hizmeti soruyorsanız, işte orada Fethi Sekin Şehir Hastanesi. Yüzlerce okul var, 3 tane okul sözü verdiler, bunun hesabını yapıyorlar. Yine bilboardlarda yazıyor; Elazığ’a bakanlık sözü varmış. Bunlar alışmışlar zaten masalarda yazıp çizmeye, konuşmaya. Bu iş konuşmakla olmaz. Bakın sizin karşınızda 5 milletvekili adayı duruyoruz. Biz söz veriyoruz, emeğimizle, hizmetimizle bu şehre her şeyi kazandıracağız. Masa başında konuşulanların hepsinin farkındayız. Ama ben de diyorum ki üzülmeyin Allah bizimledir. Zafer inananlarındır. Biz inandık, siz de inanın. Bize destek olun. Cumhurbaşkanımıza destek olun. Zafer bizim olacaktır. Allah hepinizden razı olsun. Bizi yalnız bırakmayın. Cumhurbaşkanımızın size emanet ettiği bu adaylarınıza lütfen sahip çıkın.” dedi.

 

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI AÇIKKAPI: “Elazığ Oyuna Gelmeyecek”

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı, 2023 seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın zaferle ayrılmasının çok büyük önem taşımasının yanında Ak Parti’nin parlamentoda güçlü olmasının da kritik bir durum olduğunu ve buna karşı yürütülen algıya karşı Elazığ’ın oyuna gelmeyeceğini söyledi.
AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı, 2023 seçimleri nedeniyle çalışmalarını soluksuz sürdürüyor. Her defasında 2023 seçimlerinin büyük bir önem arz ettiğini ifade eden Açıkkapı, bu konuda Elazığ’ın kararının net olduğunu sık sık vurguluyor.
Şehirdeki esnaf, vatandaş ve gençlerle her an iç içe olan Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı, kamu kurumlarında çalışan yönetici, idareci ve personelleri de unutmadı. Açıkkapı, temasları kapsamında; Kültür Turizm İl Müdürlüğü, İl Göç İdaresi Müdürlüğü, Elazığ El Sanatları Eğitim Merkezi, Ticaret İl Müdürlüğü ve Türk Telekom İl Müdürlüğü’nü ziyaret ederek idareciler ve personellerle bir araya geldi. 

Kamu kurumlarına yaptığı ziyaretler sonrasında Ulukent Mahallesi’ne geçen Açıkkapı, burada vatandaşların yoğun ilgisi ve desteği ile karşılaştı. Buluşma adeta mitinge dönüşürken Açıkkapı vatandaşlara seslendiği konuşmasında önemli noktalara değindi. Açıkkapı konuşmasında: “14 Mayıs akşamı hem Türkiye’de hem de Elazığ’da yeni bir tarihi zafere imza atacağız. Bundan muhalefetin kaçışı yok. Bu zor süreçte çirkin bir politika yürütme yarışına giriştiler. Ne diyorlar? “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı biz de seviyoruz, ona oy vereceğiz ama AK Parti’ye oy vermeyeceğiz.” Algı oluşturarak bizleri paçalarımızdan aşağı çekmeye çalışıyorlar. İnanıyorum ki hemşehrilerimiz buna sandıkta en güçlü cevabı verecektir. Cumhurbaşkanımızı cephanesiz bir şekilde savaşa göndermeye çalışıyorlar. Bu algıya yenilmeyeceğiz. Parlamentoda güçlü olmamız lazım. Bizim liderimize vereceğimiz güç parlamentodan geçiyor. Şayet yeterli sayıya ulaşamazsak emin olun ki PKK, FETÖ ve dahi bütün terör örgütleriyle birlikte Amerika ve Avrupa’da emeline ulaşmış olur. Bunu en iyi anlatan durum ise çevremizde yaşanan önemli krizler ve olaylardır. Örneğin Rusya-Ukrayna savaşında şayet parlamentoda güçlü olmasaydık, çok güç durumlarla karşı karşıya kalabilirdik. Elazığ, asla bu oyuna gelmeyecektir.” ifadelerine yer verdi.

 

MİLLETVEKİLİ ADAYI NAZIRLI KADINLARA SESLENDİ: “ZAFERİMİZİN BAŞ AKTÖRÜ, TÜRKİYE YÜZYILI’NIN MİMARI KADINLARIMIZ OLACAKTIR”

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı, Elazığlı kadınlara seslendiği konuşmasında, 21 yıldır Ak Parti’ye büyük bir destek veren kadınların, 14 Mayıs tarihinde de zaferin baş aktörü olacaklarını ve Türkiye Yüzyılı’nın inşasında kadınların önemli bir rol oynayacağını söyledi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı, seçim çalışmaları kapsamında sık sık Elazığlı gençler ve kadınlarla bir araya geliyor. Şehrin büyük bir teveccüh gösterdiği Nazırlı, İstanbul ve Ankara siyasetinden kazandığı deneyimle birlikte 2023 seçimlerinin önemini her fırsatta dile getiriyor.
Nazırlı, aynı zamanda seçim çalışmalarını da son sürat sürdürüyor. Bu kapsamda Elazığ’daki kamu kurumlarını da unutmayan Nazırlı, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ile SGK İl Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Yaptığı ziyaretler kapsamında idareciler ve personellerle bir araya gelen Nazırlı, daha sonra Elazığ Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü emekçileriyle buluştu. Nazırlı, “Elazığ'ı sokak sokak, cadde cadde güzelleştiren bu ekibe canı gönülden teşekkür ediyorum.” dedi.

Çalışmaları kapsamında Elazığlı kadınlar ile de bir araya gelen Milletvekili Adayı Nazırlı, burada kadınlara seslendiği konuşmasında önemli noktalara vurgu yaptı. Nazırlı: “Değerli Elazığlı Hanımefendiler, AK Parti’mizin kurulmuş olduğu günden bugüne kadar vermiş olduğunuz desteklerden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Kıymetli hanımefendiler, AK Parti’miz birçok açıdan birçok tanımlamaya konu olabilir. Gençlere sunduğu imkanlar ciheti ile AK Parti’miz bir gençlik hareketidir. Emeğe ve emekçilere verdiği destek ile bir emek hareketidir.  Vesayetle mücadelesi ciheti ile AK Parti, bir başkaldırı hareketidir. Ancak her şeyden öte kadınlarla birlikte Türk siyasetine damga vurması ve kadınların varlık mücadelesinde ortaya koyduğu muazzam destek ile AK Parti’miz aynı zamanda bir kadın hareketidir. Değerli Elazığlı Hanımefendiler, kadınlar bu toprakların herhangi bir değeri değil bizzat kendisidir. Kadınlar, bu toprakların bereketidir. Kadınlar, her alanda her durumda başarının mimarıdır çünkü kadınlar; varoluşun tınısı, istikbalin müjdecisi, 21 yıldır vermiş olduğumuz mücadelenin en ön safında yer alan dava kardeşlerimizdir. Kıymetli hanımefendiler, sizlerin desteklerine her zamankinden daha çok ihtiyacımız olduğu bir dönemden geçiyoruz. 14 Mayıs, her bir ferdimiz için bir dönüm noktası olacaktır ve zafer sizlerin gayretleriyle kazanılacaktır. İnanıyorum ki Türkiye Yüzyılı, siz değerli kadınlarımızın merhamet dolu gönülleri, mahir elleri ve tartışılmaz kabiliyetleri ile kurulacaktır.” şeklinde konuştu.

YANILMAZ: “MUHALEFET ZİHNİYETİ HEM KÖR HEM DE NANKÖR”

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz, muhalefetin, 21 yıllık AK Parti iktidarında hayata geçirilen projeleri, hizmetleri görmekten imtina ettiğini belirterek; “Bu devasa hizmetleri görmemek için hem kör hem de nankör olmak lazım. Maalesef muhalefet hem kör hem de nankör.” dedi.
Seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdüren AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz, kurum ziyaretleri kapsamında Elazığ Müftülüğü’nü ziyaret ederek Müftü İrfan Üstündağ ve kurum çalışanlarıyla bir araya geldi. 

Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya ve belediye çalışanlarını ziyaret eden Yanılmaz, özverili çalışmalarından ötürü teşekkür etti. 
Yerel Yönetimlerde görev yapıyor olması sebebiyle Türkiye genelinde birçok belediye çalışmasını yakından takip ettiğini kaydeden Yanılmaz; “Hamd olsun AK Belediyecilik ülkemizin her noktasında başarılı çalışmalara imza atıyor. Elazığ’da da Akçakiraz Belediyemiz, Başkanımız Sabahattin Kaya ile çok güzel hizmetleri vatandaşlarımıza buluşturuyor. Ben kendisine teşekkür ediyor, çalışmalarında kendisine ve personeline başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.
Belediye Başkanı Sabahattin Kaya ile birlikte Akçakiraz Küçük Sanayi ve Akçakiraz Kamyoncular Sitesi’ni de ziyaret eden Yanılmaz, Tren Garı’na gitti ardından taziye ziyaretlerinde bulundu. EŞTİ Otobüs Terminali’ni de gezen Yanılmaz akşam saatlerinde Ulukent Mahallesi’ndeki Seçim Koordinasyon Merkezi’nde vatandaşlara hitap etti. 

Vatandaşların yoğun ilgisi ve sevgisiyle karşılanan Yanılmaz burada yaptığı konuşmada; “CHP’li bir İstanbul milletvekili bir gün baktım basın toplantısında diyor ki AK Parti iktidarında İstanbul'a hiç bir şey yapılmadı. Benim de aynı gün Diyarbakır'da böyle bir programım vardı dedim ki; o Gürsel Tekin İstanbul'dan Ankara'ya gelirken üçüncü havalimanını kullanıyor. Karşıdan karşıya geçerken Avrasya tünelini kullanıyor, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nü kullanıyor. İstanbul'daki vatandaşımız gerektiğinde Marmaray'ı kullanıyor. Bu hizmetleri saymakla bitiremeyiz. AK Parti'nin İstanbul'da yapmış olduğu hizmetleri görmemek için AK Parti'nin Elazığ'da yapmış olduğu hizmetleri görmemek için ya kör olmak lazım ya nankör olmak lazım. Bu Cumhuriyet Halk Partisi’nin zihniyeti hem kör hem de nankör. Biz bu zihniyeti Elazığ'dan kovup atacak mıyız Allah'ın izniyle. Bir inançlı insan, Ulukentli kardeşim alnı secdeye giden insan davasını kendisine dert eden bir insan götürüp mührü altı okun altına vurmaz götürür mührü neye vurur gider AK Parti’nin altına vurur.” ifadelerini kullandı. 
Ulukent Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışından sonra Sanayi Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Yanılmaz; burada 14 Mayıs seçimlerinde AK davanın ülkenin geleceği için önemini anlattı, destek istedi.

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI ÖZ: “14 MAYIS SEÇİMİ KADER SEÇİMİ OLACAK”

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, 14 Mayıs seçimlerinin Türkiye için bir kader seçimi olduğunu vurgulayarak, “Bir tarafta 21 yıldır bu ülkeye çok büyük hizmetler eden AK Parti, diğer tarafta sırtını PKK’ya dayayan, sırtını Kandil’e dayayan Millet İttifakıyla karşı karşıyayız. Elazığ’ımız 21 yıldır olduğu gibi bu seçimlerde de Doğru Adam ve Doğru Adımlarla yola devam diyecektir.” dedi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor. Şehrin her noktasında, attığı her adımda vatandaşların yoğun bir ilgi ve sevgiyle kucakladığı Öz, dünkü ziyaretleri kapsamında ilk olarak İl Milli Eğitim Müdürlüğü personelini ziyaret etti. Öz, daha sonra Gazi Caddesi esnafını ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların taleplerini dinleyen Öz, 14 Mayıs seçimleri için destek istedi. 

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, akşam ise AK Parti İl Başkanlığı tarafından Ulukent Mahallesi’nde düzenlenen ‘Birlik ve Beraberlik Toplantısı’na katıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği buluşmada konuşan Öz, 14 Mayıs seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Seçimlere artık sayılı günler kaldığını ifade eden Öz, “Önümüzdeki seçimler ülkemiz ve milletimiz için bir kader seçimidir. Bir tarafta 21 yıldır bu ülkeye çok büyük hizmetler eden AK Parti, diğer tarafta sırtını PKK’ya dayayan, sırtını Kandil’e dayayan altılı mı, yedili mi, altı artı bir mi, altı artı iki mi ne olduğu belli olmayan bir Millet İttifakı’yla karşı karşıyayız. İnanıyorum ki Elazığ’ımız bu kader seçiminde Cumhurbaşkanımızı ve onun yol arkadaşlarını yalnız bırakmayacaktır. İşte bugün burada gördüğümüz coşku ve heyecan gösteriyor ki, Elazığ’ımız 21 yıldır olduğu gibi bu seçimlerde de Doğru Adam ve Doğru Adımlarla yola devam diyecektir. Millet ve memleket davamızı birlikte sürdüreceğiz. Elazığ’ımız için yarınlarımız için birlik ve beraberlik içinde daha güçlü ve güzel yarınlar için çalışacağız. Sizlerin desteğiyle, Elazığ’ımız için çok güzel hizmetlere imza atacağız. Bizlerden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen hemşehrilerime sonsuz teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
MİLLETVEKİLİ KELEŞ’TEN BAŞKAN ALAN’A ZİYARET

MİLLETVEKİLİ KELEŞ’TEN BAŞKAN ALAN’A ZİYARET

07-05-2024 - GÜNCEL

ELAZIĞ BELEDİYESİ, GRİ KOÇ’U ÖĞRENCİLERLE BULUŞTURDU

ELAZIĞ BELEDİYESİ, GRİ KOÇ’U ÖĞRENCİLERLE BULUŞTURDU

02-05-2024 - GÜNCEL