ELAZIĞ BELEDİYESİ, GRİ KOÇ’U ÖĞRENCİLERLE BULUŞTURDU

Elazığ Belediyesi, Türkiye’nin sınav öncesi motivasyon eğitiminde en etkili isimlerinden Gri Koç’u, gençlere destek programı olan “Gelecek Sensin” projesi kapsamında düzenlenen seminerde öğrencilerle buluşturdu.

GÜNCEL - 02-05-2024 15:58

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, yeni dönemde de “Gelecek Sensin” projesi ile gençlere hizmeti sürdürüyor. 
GENÇLERİN EĞİTİMLERİNE KATKI SUNMAYA DEVAM EDİYOR
Gençlerin eğitimlerine katkı sunarak donanımlı bireyler yetiştirilmesi adına önemli faaliyetler gerçekleştiren Elazığ Belediyesi, bu kapsamda Türkiye’nin sınav öncesi motivasyon eğitiminde en etkili isimlerinden, konferansları, yayınları ve kitaplarıyla gençlerin büyük bir beğeniyle takip ettiği Gri Koç’u (Eğitimci ve Yazar Gökhan Müftüoğlu), sınav kazandıran taktikler konulu seminerde Elazığlı öğrencilerle buluşturdu. Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen ve Elazığ Belediyesi ile Pratik Hafıza Kurs Merkezi’nin ortaklaşa düzenlediği seminere, Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu, eğitimciler, veliler ve çok sayıda öğrenci katıldı. 
Başkan Şerifoğulları’nın eser ve hizmet belediyeciliği ilkesinin yanı sıra gençlere verdiği öneme değinen Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu, “Gelecek Sensin” projesi ile öğrencilere destek olmaya devam edeceklerini dile getirdi.
Pratik Hafıza Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Gündüz ise gençlere verdiği destekten dolayı Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür etti. 
ÖĞRENCİLER, BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NA TEŞEKKÜR ETTİ
Konuşmaların ardından Gri Koç, sınav kazandıran taktikler konulu seminerde öğrencilere önemli bilgiler verdi. Seminerin ardından Gri Koç’a plaket takdim edilirken, öğrenciler imza töreninde Eğitimci ve Yazar Gökhan Müftüoğlu ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı. Gençler, her alanda yanlarında olan ve “Gelecek Sensin” projesi ile kendilerine destek veren Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür etti.

Günün Diğer Haberleri