GÜNCEL
Giriş Tarihi : 17-01-2023 16:03

ATM'den basım hatalı para çekti, 75 bin lira istiyor

Elazığ'da yaşayan Ufuk Demirel (26), ATM'den çektiği paranın içinde basım hatası olan 50 liranın olduğunu fark etti. Parayı satmak istediğini belirten Demirel,"75 bin ile 100 bin lira arası teklifler değerlendirilir. Geleni üzmem, veririm"dedi.

ATM'den basım hatalı para çekti, 75 bin lira istiyor

Elazığ'da yaşayan Ufuk Demirel, dün akşam ATM'den para çekmek istedi. Demirel, çektiği paranın içinde basım hatası olan 50 liranın olduğunu fark etti. Bunun üzerine araştırma yapan Demirel, paranın koleksiyon değeri olduğunu fark ederek satmak için harekete geçti. Basım hatalı parası için 75 ile 100 bin lira arasında ücret isteyen Demirel, satın almak isteyenlere yardımcı olacağını da belirtti.

Para sahibi Ufuk Demirel,"Dün akşam saatlerinde ATM'den bir miktar para çektim. Çektiğim banknotların içinde 50 liranın sıfırının olmadığını gördüm. Biraz araştırma yaptıktan sonra hatalı basım olduğunu tespit ettim. Bunların koleksiyon değeri, satış fiyatları varmış. Ben de satmak istiyorum, ilgililerine duyurulur. 75 bin ile 100 bin lira arası değerlendirilir. Geleni üzmem, veririm"dedi.

AdminAdmin