Advert

FIRAT ÜNİVERSİTES’NDE MEZUNİYET HEYECANI

Fırat Üniversitesi’ne bağlı fakültelerin 2022-2023 Akademik Yılı mezuniyet törenleri devam ediyor.

EĞİTİM - 22-06-2023 11:39

FIRAT ÜNİVERSİTES’NDE MEZUNİYET HEYECANI

Sağlık Bilimleri, Devlet Konservatuvarı, İnsani ve Sosyal Bilimler ve Mimarlık Fakülteleri de düzenledikleri mezuniyet törenleri ile öğrencilerine unutulmaz anlar yaşattı.

 

Ailelerin yoğun ilgi gösterdiği mezuniyet törenlerine Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bilal ÜSTÜNDAĞ, Prof. Dr. Soner ÖZGEN, Prof. Dr. Mehmet YILMAZ, fakülte dekanları, akademisyenler ve mezun öğrenciler katıldı.

 

Sağlık Bilimleri Fakültesi mezuniyet töreni için Fırat Kültür Park’ı seçerken, Devlet Konservatuvarı mezuniyet törenini kendi binalarının önünde yaptı.

 

Mimarlık Fakültesi galeri alanını tercih ederken, İnsani ve Sosyal Bilimler Fakültesi ise yine Fırat Kültür Park’ta heyecan dolu bir tören düzenledi.

 

            Törenlere katılan Rektör Yardımcıları yaptıkları açıklamalarda Araştırma Üniversitesi seçilen Fırat Üniversitesi’nin göstermiş olduğu başarılara vurgu yapıldı ve mezun olan öğrencilere bundan sonraki yaşamlarında başarı dilekleri yinelendi.

 

Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Vekili Dr. Öğretim Üyesi Ayşe Nur YILMAZ, Devlet Konservatuvarı Müdürü Doç. Dr. Metin ÇAĞLAR, Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zülfü Çınar ULUCAN, İnsani ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdulhalim AYDIN da öğrencilere önemli tavsiyelerde bulundu.

 

Mezuniyet Töreni programları, başarı belgeleri ve dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından kep atma töreni ile son buldu.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
FIRAT ÜNİVERSİTESİ TÜRKİYE’DE İLK 10’A GİRDİ

FIRAT ÜNİVERSİTESİ TÜRKİYE’DE İLK 10’A GİRDİ

20-12-2023 - EĞİTİM

FIRAT ÜNİVERSİTESİ TARİHİ BAŞARISINI DEVAM ETTİRDİ

FIRAT ÜNİVERSİTESİ TARİHİ BAŞARISINI DEVAM ETTİRDİ

21-11-2023 - EĞİTİM