Advert

FÜ'de TÜBİTAK 1001 ÇABA PROJE YAZMA VE YÜRÜTME EĞİTİMİ PROGRAMI DÜZENLENDİ

Fırat Üniversitesinde TÜBİTAK 1001 ÇABA Programına Yönelik Proje Yazma ve Yürütme Eğitimi düzenlendi.

EĞİTİM - 01-09-2023 15:04

FÜ'de TÜBİTAK 1001 ÇABA PROJE YAZMA VE YÜRÜTME EĞİTİMİ PROGRAMI DÜZENLENDİ

        Prof. Dr. Mustafa Temizer Konferans Salonunda düzenlenen eğitim programına, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet YILMAZ, Proje Koordinatörü Prof. Dr. Hamdi Soner ALTUNDOĞAN, Adıyaman, Dicle, Kahramanmaraş Sütçü İmam, Hatay Mustafa Kemal, Malatya Turgut Özal ve Fırat Üniversitesinden öğretim elemanları katıldı.

       Fen ve Mühendislik Alanında TÜBİTAK 1001 ÇABA Proje Yazma ve Yürütme Eğitimi Programı Proje Koordinatörü Prof. Dr. Hamdi Soner ALTUNDOĞAN, düzenlenen eğitim programının amacının, 1001 projeleri hazırlanması konusunda uygulamalı eğitimler yapmak, bölgenin ihtiyaçlarının odak olduğu proje fikirlerini sunmak ve katılımcılara TÜBİTAK proje destekleri hakkında bilgilendirme yapmak olduğunu söyledi.

      Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ ise, Araştırma Üniversitesi olan Fırat Üniversitesinde ciddi manada gayret sarf ederek proje hazırlayan öğretim elemanlarının olduğunu belirterek, kendi akademik kariyerini daha iyi yerlere getirmek, hem de ülkesine ve milletine daha faydalı işler yapabilmek için proje başvurusu yapan, eğitimlere katılan tüm akademik personelimizi yürekten kutluyorum dedi.

      3 gün sürecek olan eğitimlerde; Prof. Dr. Hamdi Soner ALDUNDOĞAN, Prof. Dr. Mehmet YILMAZ, Prof. Dr. M. Şaban TANYILDIZI, Prof. Dr. Deniz TURAN, Prof. Dr. M. Emin CANDANSAYAR ve Prof. Dr. Mehmet KARAKÖSE, TÜBİTAK 1001 ÇABA Programına Yönelik Proje Yazma ve Yürütme Eğitimi verecekler.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
FIRAT ÜNİVERSİTESİ TÜRKİYE’DE İLK 10’A GİRDİ

FIRAT ÜNİVERSİTESİ TÜRKİYE’DE İLK 10’A GİRDİ

20-12-2023 - EĞİTİM

FIRAT ÜNİVERSİTESİ TARİHİ BAŞARISINI DEVAM ETTİRDİ

FIRAT ÜNİVERSİTESİ TARİHİ BAŞARISINI DEVAM ETTİRDİ

21-11-2023 - EĞİTİM