Advert

Öğrenciler Seçme Sınavında Ter Döktü

Şehit Eyüp Oğuz Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin ortaokul bölümünde okumak isteyen öğrenciler, gerçekleştirilen sınavda ter döktü.

EĞİTİM - 02-07-2023 16:52

Öğrenciler Seçme Sınavında Ter Döktü

15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından FETÖ ile ilişkisi olduğu gerekçesi ile kapatılan, daha sonra Milli Eğitim Bakanlığı'na devredilerek Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu olarak eğitime açılan Şehit Eyüp Oğuz Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde beşinci sınıf seçme sınavı yapıldı. 

Elde ettiği başarılarla adından söz ettiren okula çocuklarını kaydetmek isteyen veliler, çocukları içeride sınavda ter dökerken, onlarda okul bahçesinde dualarla evlatlarının yanında oldu. 

SARIGÜL: 602 ÖĞRENCİ SINAVA GİDİ

Harput’un eteklerinde bulunan Okulun Müdürü Veysel Sarıgül, “Okulumuza hem lise bölümü hem orta okul bölümüne öğrenci alırken sınavla öğrenci alıyoruz. Bu yılda orta okul bölümümüze öğrencilerimizi sınavla alacağız. Bugün bundan dolayı buradayız. Bugün okulumuza 2023 – 2024 eğitim öğretim yılında beşinci sınıfta okuyacak öğrencilerimizle alakalı seçme sınavını yapıyoruz. Her yıl bu şekilde öğrencilerimizi alıyoruz. Bu yılda bu sınava ciddi manada katılım ve başvuru var. 602 öğrencimiz bugün itibariyle sınavımıza giriyor. Sınavımızda başarılı olan 20 kız ve erkek öğrenciyi ortaokul beşinci sınıfına kaydedeceğiz. İlgilerini esirgemeyen velilerimize ve öğrencilerimize okulumuzun paydaşları adına teşekkür ediyorum. Bütün öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
FIRAT ÜNİVERSİTESİ TÜRKİYE’DE İLK 10’A GİRDİ

FIRAT ÜNİVERSİTESİ TÜRKİYE’DE İLK 10’A GİRDİ

20-12-2023 - EĞİTİM

FIRAT ÜNİVERSİTESİ TARİHİ BAŞARISINI DEVAM ETTİRDİ

FIRAT ÜNİVERSİTESİ TARİHİ BAŞARISINI DEVAM ETTİRDİ

21-11-2023 - EĞİTİM