GÜNCEL
Giriş Tarihi : 08-04-2023 18:22

AK Kadınlar Depremzede, Şehit ailesi ve Engelli  Ailelerin Gönül Sofralarına Misafir Oluyor 

AK Parti Elazığ İl Kadın Kolları Başkanlığı Ramazan ayının ilk gününden bu yana teşkilat mensupları ile birlikte depremzede , şehit ve engelli aileler ile bir araya gelerek gönül sofralarına misafir oluyor.

AK Kadınlar Depremzede, Şehit ailesi ve Engelli  Ailelerin Gönül Sofralarına Misafir Oluyor 

AK Parti Elazığ İl Kadın Kolları Başkanlığı Ramazan ayının ilk gününden bu yana teşkilat mensupları ile birlikte depremzede, şehit ve engelli aileler ile iftar ve 'Çay Faslı' programıyla buluşuyor.

Her gün şehrin farklı bir noktasında iftar sofralarında depremzede ve şehit aileleriyle bir araya gelen AK Parti Elazığ İl Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver, "Teşkilat mensuplarımız ile birlikte afet bölgesinden gelen misafirlerimiz ile buluşuyor, evlerine giderek aile bireyleri ile iftarımızı açıyoruz. Yemeğin ardından "Çay Faslı" temasıyla düzenlediğimiz programımızla vatandaşlarımızın talep ve önerilerini dinleniyoruz. Milletimizin Cumhurbaşkanımıza olan sevgisi ile birlikte bizlere gösterdikleri yakın ilgi ve muhabbetleri bizleri memnun ediyor. Allah'ın izni ile milletimizin desteğiyle Türkiye Yüzyılı'nı hep birlikte inşa edeceğiz.  "Gönülden gönüle giden yollar ile hemşehrilerimizle daima bir ve beraber olmaya, onların dertleriyle dertlenmeye, tüm imkanlarımızı depremzede  ailelerimiz ile paylaşmaya devam edeceğiz. Rabbim oruçlarımızı kabul, muhabbetimizi ve huzurumuzu daim, sofralarımızı bereketli eylesin inşallah" dedi.

AdminAdmin