GÜNCEL
Giriş Tarihi : 25-04-2023 16:03

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayları Seçim Çalışmaları Kapsamında Ziyaretlerini Sürdürüyor

Seçim çalışmalarını sürdüren Ak Parti Elazığ Milletvekili Adayları vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve talepleri dinledi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayları Seçim Çalışmaları Kapsamında Ziyaretlerini Sürdürüyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, seçim çalışmaları kapsamında kurum ve kuruluşları ziyaret etti. 
Seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdüren Prof. Dr. Erol Keleş, Elazığ İl Özel İdaresi, Adliye Sarayı, Defterdarlık ve Elazığ Barosu’nu ziyaret ederek kurum yöneticileri ve personelle bir araya geldi. 
İlk ziyaretini Elazığ İl Özel İdaresine yapan Milletvekili Adayı Keleş, kurumun saha personeliyle sohbet etti, çalışmalarında kolaylıklar diledi. 
Keleş, daha sonra Merkez İlçe Başkanı Ömer Faruk Çelik ve teşkilat mensuplarıyla birlikte Elazığ Barosu Başkanı Av. Melih Efe ve Yönetim Kurulu Üyelerini, ardından Adliye ve Defterdarlık personelini ziyaret ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi. 


Gazi Caddesinde esnafları ve vatandaşları da ziyaret eden Keleş, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. 14 Mayıs seçimlerinin önemini anlatan Prof. Dr. Erol Keleş, vatandaşların teveccühüyle Cumhur ittifakının seçimden zaferle çıkacağına inandıklarını kaydetti.

 

2023 seçimlerine sayılı günler kala AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı, seçim çalışmalarına ara vermeksizin devam ediyor. 
Açıkkapı, ilçe ve beldelerle birlikte şehir merkezinde de vatandaş ve esnaflarla olan temaslarını sürdürüyor. Bu kapsamda teşkilat mensubu olan bir çiftin nişan merasimine katılan Açıkkapı, çifte mutluluklar diledi. Daha sonra İl Özel İdaresi’nde personel ve idareciler ile İl Özel İdaresi Makine İkmal Müdürlüğü’nü ziyaret eden Milletvekili Adayı Açıkkapı, tüm saha personelleri ve İl Özel İdaresi idari ekibine ev sahiplikleri için teşekkürlerini iletti.
Şehit Bünyamin Torğut İlkokulu'nu da ziyaret eden Açıkkapı, öğretmenler ve idareciler ile bir araya gelerek sohbet etti. Salıbaba Mahallesi’ni de ziyaret eden Milletvekili Adayı Açıkkapı, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı.

Seçim çalışmaları kapsamında şehrimizin sivil toplum kuruluşlarını da unutmayan Açıkkapı, Elazığ Emlakçılar Derneği Başkanı Nuri Gülyüz ve Tüm Elazığ Muhtarlar Federasyonu Ayhan Atlan ile federasyon üyesi muhtarlarla bir araya gelerek istişarelerde bulundu.
Açıkkapı, ziyaret ve temaslarının yanında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Mali ve İdari İşler Başkanı Vedat Demiröz’ün katılımıyla Elazığ Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen “Siyasetin öznesi kadınlar” konulu programa katılım sağladı.
Saha çalışmalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Açıkkapı: “İnşallah 14 Mayıs’a kadar Elazığ’da basmadık yer bırakmayacağız. Hemşerilerimizin beklenti ve taleplerini alarak bundan sonraki süreçte daha etkin hizmet etme fırsatını yakalayacağız. Bütün hemşerilerimize teşekkür ediyorum, Allah hepsinden razı olsun.” şeklinde konuştu.

 

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı, Elazığ’da “Cumhurbaşkanına verelim ama AK Parti’ye oy vermeyelim” şeklinde karanlık bir algı yürütüldüğünü belirterek İstanbul’daki siyasi tecrübelerin ve büyükşehir belediyesinin CHP’ye geçmesiyle ortaya çıkan acı gerçeğin Elazığ’da bu oyuna düşülmemesi gerektiğine en büyük örnek olduğunu söyledi.

AK Parti Elazığ 3. Sıra Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı, seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Elazığ’da yaptığı saha çalışmalarında özellikle genç seçmenin büyük bir ilgisiyle karşılaşan Nazırlı, temaslarına ara vermeden devam ediyor.
Gün içerisinde Yeni Mahalle'de esnaf ve vatandaş ziyareti yapan Nazırlı, ziyaretleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Elazığ’ı bekleyen tehlikeye karşı seçmeni uyaran Nazırlı, açıklamasında şunları kaydetti: “Ben İstanbul ve Ankara’da uzun yıllar siyasetin içerisinde bulundum. Şimdi Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle gurbetten memleketimize dönmüş olduk. Burada yaptığımız saha çalışmalarında görüyorum ki gerçekten Elazığ’da Sayın Cumhurbaşkanımıza, AK Parti’ye ve Türkiye Yüzyılı’na taraf bir gönül birliği yapılmış. Ancak saha çalışmalarımız kapsamında görüyorum ki “Cumhurbaşkanına verelim ama Ak Parti’ye oy vermeyelim” gibi karanlık ve kirli bir algı oluşturulmaya çalışılıyor. Tam da bu nokta İstanbul Büyükşehir Belediyesi örneği karşımıza çıkıyor. Bunu en iyi yaşayanlardan biri de benim. Hem bir siyasetçi hem de bir vatandaş olarak bunu gördük. “Her şey iyi olacak” algısıyla İstanbul’un nasıl bir israf ve çökerme sürecinde gördük. Şeffaf olacak denilen ihalelerin yüzde 1’ini bile canlı yayınlamayan, adil olacağız diyenlerin örgütle iltisakları kişileri yönetici kadrosuyla işe alanlar, ulaşımdaki bakım ve onarım ihalesini yeni kurulmuş bir şirkete vererek dünyaca ünlü markaları yeterli görmeyim ulaşımı kilitlenmiş bir hale getirenlerle gördük. İnanıyorum ki Elazığ, bu tuzağa düşmeyecektir. Bizler buna müsaade etmeyeceğiz. Son olarak bir bilgi daha vermek istiyorum bunu bir müjde olarak değil de bir çaba olarak düşünelim. Özellikle genç kardeşlerimiz bizlere yerli otomobilimiz Togg’u yakından görmek istediklerini çok defa ilettiler. Sayın Bakanımız Süleyman Soylu ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdim. Şu anda bir yoğunluk var ama en kısa zamanda inşallah Elazığ’ın yollarında da yerli otomobilimizi görmüş olacağız” dedi.


Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz, Keban ve Ağın’da ziyaretlerde bulundu. Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı ile de bir araya gelen Yanılmaz, başarılı çalışmalarından ötürü kendisine teşekkür etti. 
Elazığ’da Merkez Köy Muhtarları Dernek Başkanı Mahmut Ergün ve muhtarlarla bir araya gelen Yanılmaz, Orman Bölge Müdürü Salih Çetiner ve kurum personelini ziyaret etti. 
AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen “Siyasetin Öznesi Kadınlar” konulu programa katılan Yanılmaz daha sonra AK Parti Mahalle Başkanlarıyle değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. 
Ulukent Mahallesi’nde düzenlenen Gençlik Buluşması'nda gençlerle bir araya gelen Yanılmaz, ardından Sanayi Mahallesi’nde vatandaşlarla sohbet etti. 

“ELAZIĞ’IN HİÇBİR PROBLEMİNE DUYARSIZ KALMAYACAĞIZ”
Seçilip meclise gitmeleri halinde Elazığ’ın hiçbir problemine duyarsız kalmayacaklarının altını çizen Yanılmaz; “Bugüne kadar Elazığ’ın hiçbir problemine duyarsız kalmadık. Yarın Türkiye Büyük Millet Meclisi‘ne gittiğimizde de bu aynen devam edecek. Elazığ’ın hiçbir problemini göz ardı etmeyiz. Hiçbir problemine bana ne demeyiz. Eğer bir problem varsa problemi çözmek için irademizi ortaya koyarız, cesaretimizi ortaya koyarız, bilgimizi ortaya koyarız, tecrübemizi ortaya koyarız, gövdemizi ortaya koyarız. Allah’ın izniyle güvencemiz önce sizlersiniz. Ben inanıyorum ki Ulukent Mahallesi sakinlerimiz, gençlerimiz, evlatlarımız, büyüklerimiz, hanımefendiler bizi yalnız bırakmayacaksınız. Bizi kurda kuşa yem etmeyeceksiniz. Gelip öyle bilboardlara söz deyip bütün hayatı yalan dolan birine teslim etmeyeceksiniz” şeklinde konuştu.

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, seçim çalışmalarını kapsamında gençlerle buluşarak, “Bir oy için siyasi şov yapanlara aldanmayın geleceğinize sahip çıkın.” dedi.


Programın ardından AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından Ulukent Mahallesi’nde düzenlenen ‘Gençlik Buluşması’na katılan Öz, 2023 seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 
Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği Öz yaptığı konuşmada, AK Parti kadrolarının bir oy almak için hiçbir zaman siyasi şov yapmadığını belirterek, “Sizlerin derdinden anlayan, sizlerin değerlerinden anlayan, sizlerin bakış açısıyla aynı yöne bakan bir AK Parti ekibi var. Biz, sizlerin derdiyle hemhal olan, sizlerin problemlerine merhem olmak isteyen bir ekibiz. İnanıyorum ki 14 Mayıs’ta, 21 yıldır gençleri her daim yol arkadaşı olarak ilk plana yerleştiren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bir ve beraber olacağız. Sizlerin hayali olan büyük ve güçlü Türkiye’yi, sizlerin hayali olan güçlü Elazığ’ı hep birlikte inşa edeceğiz. Sizlerden ricam, bir oy için siyasi şov yapanlara aldanmayın, geleceğinize sahip çıkın.”  dedi. 

Ziyaretleri kapsamında daha sonra Çayda Çıra Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz,  14 Mayıs seçimleri için destek istedi.

AdminAdmin