GÜNCEL
Giriş Tarihi : 29-04-2023 18:27

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayları Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

Seçim çalışmalarını sürdüren Ak Parti Elazığ Milletvekili Adayları vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve talepleri dinledi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayları Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

PROF. DR. KELEŞ: “HİZMETLERİMLE ŞEHRİME BAKANLIĞI GETİRECEĞİM”

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, “Allah kısmet eder Meclis’e gidersem emeğimle, hizmetimle Allah’ın izniyle ülkeme, şehrime, ilçelerime bakanlığı getireceğim. Size söz veriyorum.” dedi.
AK Parti Elazığ 1. Sıra Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor. 

Prof. Dr. Erol Keleş, seçim çalışmaları kapsamında Hazar Kıraathanesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. 
Vatandaşların coşkulu tezahüratları ve yoğun ilgisiyle karşılanan Prof. Dr. Erol Keleş, seçim ve siyasi gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sağlık durumuyla ilgili konuşan Prof. Dr. Erol Keleş, “Cumhur İttifakı olarak her zaman hakkın ve haklının yanında duran bir Cumhurbaşkanı var. Allah O’na uzun ömürler versin. Bakın, televizyon programında rahatsızlandı. 20 dakika ara verdi ve sonra tekrar milletinin karşısına çıktı. 2 gündür de programlarını aksattı. Ama şunun müjdesini vereyim ki sağlığı gayet iyi. Hepinize, herkese selamları var.” dedi. 

Millet İttifakının Elazığ’a vaat ettiği sözleri eleştiren Prof. Dr. Erol Keleş, “Millet ittifakının, şehrimizdeki bir milletvekili bilboardlara şunu yazabiliyor; ‘hizmet bizim işimiz.’ Ben de soruyorum, ‘bu şehre, bu ülkeye 21 yıldır AK Parti’nin iktidar olduğu bu ülkeye ne hizmet yaptınız? ’Hizmet AK kadroların işi, hizmet bizlerin işi. Yarın inşallah Allah bana milletvekilliği nasip ederse hizmetin ne olduğunu, şehrime, ülkeme göstereceğim. Yine bilboardlarda Elazığ’a bakanlık sözü verildiği söyleniyor. Bunlar alışmışlar, masa başında her şeyi dağıtmaya, lafta konuşmaya.” ifadelerini kullandı.
Bu sırada bir vatandaş, ‘O sizi kastediyor. Siz bakan olacaksınız.’ diye seslendi. Vatandaşın bu sözü salonda uzun süre büyük alkış topladı. 

Konuşmasını sürdüren Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, “Ben de ona karşılık şunu söylüyorum, biz masa başı adamı değiliz. Biz bu milletin hizmetkarıyız. Biz emek insanıyız. Biz hizmet insanıyız. Ben yarın, Allah kısmet eder Meclis’e gidersem emeğimle, hizmetimle Allah’ın izniyle ülkeme, şehrime, ilçelerime bakanlığı getireceğim. Size söz veriyorum. Beni tanıyan arkadaşlarım bilir. Gecem gündüzüm yoktur benim. Benim mesaim sabah 5.30’da başlar, gece 11.00’de biter. Bu emek, bu hizmet bu şehre, bu memlekete bakanlığı getirecektir. Bundan emin olun.” diye konuştu. 
AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, seçim çalışmaları kapsamında ayrıca Karayolları 8. Bölge Müdürlüğünü ziyaret ederek, kurum yöneticileri ve personelle selamlaştı, çalışmalarında kolaylıklar diledi.
Cuma namazını Nurullah Camiinde eda eden Prof. Dr. Erol Keleş, namaz sonrasında vatandaşla selamlaştı, sohbet etti. 
Parti teşkilat çalışmalarına da eşlik eden Milletvekili adayı Prof. Dr. Erol Keleş, AK Parti Gençlik Kollarının Cuma Pazarı’nda sürdürdüğü seçim çalışmalarına katıldı, vatandaşlarla ve pazar esnafıyla selamlaştı. 
Anadolu Şehit ve Gazi Aileleri Federasyonu’nu ziyaret eden Prof. Dr. Erol Keleş, şehit yakınları ve gazilerle bir araya geldi.

Prof. Dr. Erol Keleş ayrıca, Akçakiraz Beldesi’nde gerçekleştirilen Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışında vatandaşlarla buluştu. Prof. Dr. Erol Keleş, her programda olduğu gibi Akçakiraz SKM açılışında da coşkuyla ve yoğun ilgiyle karşılandı.

 

AÇIKKAPI: “ONLAR HAYAL SATARKEN BİZ HAYALLERİ GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı, CHP’nin İstanbul’da verdiği konut sözü ile Elazığ’da yapılan 25 bin konutu karşılaştırdı. Açıkkapı, muhalefetin yalan vaatlerde bulunduğunu belirterek Kılıçdaroğlu’ndan 1 yıl sürede İstanbul’da 100 bin konut yapıp ücretsiz bir şekilde tamamlama sözü istedi.
AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı, seçim çalışmaları kapsamında Elazığ’ın gelecek dönemde önemli hizmetlerle kavuşacağını sık sık vurgulayarak geçmiş dönemde yapılan devasa hizmetleri anlatmaya devam ediyor. 

Çalışmaları kapsamında Baltaşı Köyünü, Palu ilçesini ve Beyhan Beldesi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelen Açıkkapı, burada vatandaşların yoğun ilgisi ve teveccühü ile karşılaştı.
Daha sonra Akçakiraz Beldesi’ndeki Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışına katılan Açıkkapı, burada yaptığı açıklamada Kılıçdaroğlu’nun Elazığ’da “konutları ücretsiz vereceğiz” vaadini değerlendirdi.
CHP’nin yerel seçimlerde İstanbul’da verdiği 100 bin konut sözünü hatırlatan Açıkkapı, bu vaatleri “hayal satmak” olarak niteleyerek şu açıklamayı yaptı: “Bizler sabah, öğle ve akşam yalan söyleyen bir muhalefetle uğraşmak zorunda kalıyoruz. Daha yalanları kurumadan ortaya çıkıyor ama adamların yüzü de kızarmıyor. Vatandaşlarımızdan oy alabilmek için inanılmaz sözler verdiler. Yerel seçimlerde İstanbul’daki yalanları hatırlayın. “Kentsel dönüşümle İstanbul’a” 100 bin konut yapacağız dediler ama 300 konut yapabildiler. Biz ise Elazığ’da 25 bin konut yaptık, bitirdik ve hemşehrilerimize teslim ettik. Biz, Liderimiz Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın öncülüğünde, AK kadrolarımızla birlikte 1 yıl içerisinde depremzede kardeşlerimizi yuvalarına kavuşturma sözü verdik. Yerel seçimlere daha 1 yıl var. Kılıçdaroğlu’nun da şu sözü vermesini istiyoruz; bir deprem bölgesi olan İstanbul’da bırakın 1 milyona yakın konutu 100 bin konut yapacağız ve İstanbullu kardeşlerimize ücretsiz bir şekilde teslim edeceğiz. Bunu söyleyemezler çünkü onların hayatı yalan. Elazığ’da da yalan, Türkiye’de de yalan. Onlar hayal satarken biz, milletimizin hayallerini gerçeğe dönüştürmeye devam edeceğiz” dedi.

NAZIRLI: "ELAZIĞ'IN GELECEĞİNİ BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ"

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı, AK Parti'nin Elazığ'da yapmış olduğu birçok yatırımın, Elazığ'ın geleceğini inşa etme iddialarının teminatını oluşturduğunu söyledi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı, seçim çalışmalarını Elazığ'ın her karışında sürdürmeye devam ediyor. Nazırlı, aynı zamanda şehrin taleplerini Ankaraya'da ileterek çözümü için takipçi oluyor.

Seçim çalışmaları kapsamında, Kuyumcular Çarşısı esnafı ile bir araya gelen Nazırlı, burada yaptığı açıklamada Elazığ'a yapılan hizmetlerin, şehrin geleceğini inşa etme iddialarının teminatını oluşturduğunu söyledi. 

Aynı zamanda Toog'un Elazığ'a gelişi konusuna da değinen Nazırlı, şu açıklamayı yaptı: "Sevgili gençler, değerli Elazığlı hemşehrilerim, bizim hep bahsettiğimiz bir hakikat var ki o da Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, AK Parti'nin Türkiye'yi 100 yılda yapılamayan nice hayallerle buluşturması ve yine gelecek yüzyılda Türkiye’mizi muasır medeniyetler seviyesine çıkarabilecek altyapı ve planlamayı şimdiden oluşturmuş olmasıdır.
Genç kardeşlerim, sizinle buluştuğumuz bu aziz şehrin her karışına yansıyan heyecanı rahatlıkla hissedebiliyoruz. Bu azim, heyecan ve kararlılığınız inanıyorum ki Türkiye Yüzyılı'nın inşasının temeli olacaktır. Bizler çok şükür ki verilen ve yerine getirilen binlerce sözün mimarı olan bir hareketin parçasıyız. Elazığ'da çok şiddetli bir felaket yaşanmasına karşın yapılan 25 bin konut ile şehrin kısa sürede yeniden ayağa kaldırılması, verilen teşviklerle OSB'de binlerce vatandaşımızın istihdama erişmesi, köprüleri, tünelleri, şehir hastanesi ve stadyum ile nice yatırımların vatandaşla buluşmasında büyük emeği, katkısı olan Cumhurbaşkanımızın iradesi sayesinde bugün biz hemşehrilerimizin karşısına başımız dimdik çıkabiliyoruz. Bizler, afaki vaatlerin, tutulmayacak sözlerin, duyguları istismar edecek yalanların çok şükür ki bir parçası olmadık, olmayacağız. Geçmişte yaptıklarımız, bugün Elazığ'ın geleceğini inşa etme iddiamızın en büyük teminatıdır.
Değerli Elazığlı hemşehrilerim, açıklamamı sizlere geçen günlerde ilettiğim güzel bir müjde ile bitirmek istiyorum. Bildiğiniz üzere Elazığlı genç kardeşlerimin bana ilettiği güzel bir talebi ben de İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu'ya iletmiştim. Kısa bir sürede bu talebimiz yerine getirildi. İnşallah bu haftasonu yerli arabamız Togg'un Elazığ'daki ilk sahiplerine teslimatı yapılacak ve akıllı cihazımız Elazığ'da da yolların tozunu almış olacak. Bu gururu bizlere yaşatan başta Sayın Cumhurbaşkanımıza ve talebimizi kırmayarak süreci hızlandıran İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'ya teşekkürlerimi iletiyorum." şeklinde konuştu.

YANILMAZ: “GENÇLİK ÜZERİNDE EN YÜKSEK OYU ALAN PARTİ AK PARTİ OLACAK”

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz, katıldığı televizyon programında siyasi gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz, bu seçimde ilk defa oy kullanacak genç kesimin ilk parti tercihinin AK Parti olacağını söyledi. 

Saha çalışmalarında gençlerle yaptığı görüşmelerde bu durumu çok net ve açık bir şekilde gördüklerini vurgulayan Milletvekili adayı Mücahit Yanılmaz, “Bu gençlik bambaşka bir gençlik. Muhalefet hiç kusura bakmasın, öyle kendisini de başka yerde görmesin. Yok efendim Z kuşağıymış Y kuşağıymış, yok öyle bir şey. Biz sahadayız. Bugün yine ilk defa oyunu kullanacak bir genç kızımızla Kapalı Çarşı’da karşılaştım. İlk oyum AK Parti’ye dedi. Karşılaştığım bütün evlatlarımızın düşüncesi böyle. İlk oyunu kullanan evlatlarımız ilk oyum AK Parti’ye diyorlar. Göreceksiniz gençlik üzerinde en yüksek oyu alan parti AK Parti olacak.” dedi. 

Türkiye’nin geleceğinin bu gençlikle çok daha parlak olacağını ifade eden Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz: “Türkiye’nin geleceği çok parlak. Bu gençlerimiz, bu evlatlarımız gelecek açısından müthiş bir ümit veriyor. Bu gençlerimizin bilgileri, görgüleri, pratik zekâları o kadar iyi ki anında çözüm bulabiliyorlar. Muhteşem bir şey bu. Gençlerimiz inşallah 2023 seçimlerinde bulundukları ortamın çok daha ileri gitmesi için ve kendilerine verilen imkanların kaybolmaması için AK Parti diyor. Çünkü şu anda AK Parti özellikle üretken gençlere çok imkan veriyor. Devletin için imkanları önüne koyuyor sen yeter ki Üret diyor, sen yeter ki yap. Her türlü imkan bizden. Üretince, çalışınca bir buluş daha yapıyor. Sonra diğerine geçiyor onu bulunca öbürüne geçiyor. Zaten ülke de böyle gelişiyor. Şimdi biz kendi İHA’mızı yapmadık mı kendi SİHA’mızı yapmadık mı?” diye konuştu.

AK Parti Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz, seçim çalışmaları kapsamında kurum ve kuruluş ziyaretlerini de sürdürüyor. Yanılmaz bu kapsamda, DSİ Elazığ Bölge Müdürlüğü, Fırat Kalkınma Ajansı, Tarım Kredi Kooperatifi, PTT Merkez Müdürlüğü’nü ve Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti, kurum yöneticileri ve personelle selamlaşıp, çalışmalarında kolaylıklar diledi. 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Meclis toplantısına da iştirak eden Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz, Elazığ’ın ekonomisi, ticaret ve sanayisi hakkında ETSO yönetimiyle istişarelerde bulundu. Yanılmaz, Ticaret ve Sanayi Odası tarafından hazırlanan Elazığ’a yapılması gereken çalışmaları içeren manifesto hakkında değerlendirmelerde bulunarak, manifestoyu desteklediklerini ifade etti. Yanılmaz, milletvekili seçilmesi halinde Elazığ’ın ekonomisinin ve sanayisinin daha da gelişmesine katkı sağlayacaklarını kaydetti. 

Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz, programı çerçevesinde Şehit ve Gazi Konfederasyonu’nun düzenlediği etkinliğe katılarak Şehit yakınları ve Gazilerle bir araya geldi. 

Burada açıklamalarda bulunan Yanılmaz, Gaziler ve Şehit yakınlarının kendileri için büyük önem taşıdığını belirterek, “Onlar bize emanet. Onların ne eksiği varsa gidermek için büyük gayret gösterdik bundan sonra da bu destekleri artırarak devam edeceğiz.” dedi.

Yanılmaz, yoğun geçen seçim programı kapsamında ayrıca Kapalı Çarşı’yı ziyaret etti. 

Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Yanılmaz, esnaflar ve vatandaşlarla selamlaştı, seçimlerde destek istedi. 

Yanılmaz akşam saatlerinde ise ev ziyaretleri gerçekleştirerek hemşehrileriyle bir araya geldi.

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI ÖZ: “MİLLETİMİZ HİZMETİN ADRESİNİ BİLİYOR” 

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, “Milletimiz masa başında bol keseden boş vaatlerde bulunanlara hiçbir zaman itibar etmediği gibi bu seçimlerde de itibar etmeyecektir. Çünkü milletimiz hizmetin adresini biliyor. 21 yıldır olduğu gibi ülkemiz hizmet ve eser siyasetiyle yoluna devam edecektir.” dedi. 
Seçim takvimi hızla ilerlerken AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz aynı hızla seçim çalışmalarını sürdürüyor. 
Gittiği her programda büyük sevgi gösterisi ve ilgiyle karşılanan AK Parti Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, kurum, kuruluş, esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdürüyor. 
İlk olarak Türkiye İş Kurumu Müdürlüğü, Veteriner Kontrol Müdürlüğü ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı yöneticileri ve personelini ziyaret eden Öz, daha sonra Bölge Camii’nde kıldığı Cuma Namazı çıkışı vatandaşlarla sohbet etti.

Ziyaretleri kapsamında şehrin en önemli değerleri arasında yer alan Kapalı Çarşı’yı ziyaret eden Öz, yoğun ilgi ve sevgiyle ağırlandığı çarşı esnafından 14 Mayıs seçimleri için destek istedi. 
Taziye ziyaretlerinde de bulunan Öz, Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşları ağırlayan AK Nokta aracını, şehrin farklı noktalarındaki taksi durağı esnaflarını ziyaret ederek, daha sonra Seçim Koordinasyon Merkezi’nde vatandaşlarla buluştu. 
Burada konuşan Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, 14 Mayıs seçimlerinin önemine bir kez daha dikkat çekerek, “Kıymetli hemşehrilerim 14 Mayıs seçimlerine giderken artık saflar çok net bir hal almıştır. Bir tarafta Türkiye Yüzyılı hedefiyle daha güçlü bir Türkiye vadedenler var. Diğer tarafta soğan patates siyasetiyle ülkenin bugününe ve yarınlarına dair hiçbir vaatleri olmayanlar, sırtını terör örgütlerine dayayanlar, eski Türkiye'ye geri dönmek isteyenler var. 
Pervin Buldan 3 gün önce çıktı dedi ki ‘Kemal Kılıçdaroğlu kapalı kapılar ardında ne konuştuğumuzu çıksın açıklasın.’ Bizler de merak ediyoruz. Kapalı kapılar ardında Kılıçdaroğlu, HDP’ye ne vaatlerde bulundu, açıklamalarını bekliyoruz.”diye konuştu.
“14 Mayıs'ta milletimizle birlik beraberlik içerisinde inşallah yeni bir zafere daha imza atarak, ülkemizi yeni yüzyılına en güçlü şekilde hazırlamaya devam edeceğiz.” diyen Öz, “Malazgirt’ten Çanakkale’ye, Çanakkale’den 15 Temmuz’a destan yazan bir millet olarak 14 Mayıs seçimlerinin ardından bu kez hep birlikte Türkiye Yüzyılı destanını yazacağız. Ülkemiz için, şehrimiz için gece gündüz demeden çalışacağız. Hep birlikte daha güçlü yarınlara ulaşacağız. Milletimiz masa başında bol keseden boş vaatlerde bulunanlara hiçbir zaman itibar etmediği gibi bu seçimlerde de itibar etmeyecektir. Çünkü milletimiz hizmetin adresini biliyor. 21 yıldır olduğu gibi ülkemiz hizmet ve eser siyasetiyle yoluna devam edecektir.” dedi.
AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, ziyaretleri kapsamında ayrıca Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ile birlikte Merkeze bağlı Ortaçalı Köyü’nü ziyaret ederek, düzenlenen Mevlit Programına katıldı.

 

AdminAdmin