GÜNCEL
Giriş Tarihi : 29-09-2022 15:53

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Demiröz: "6'lı masa seçime kadar gidemez"

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, 2023'e Doğru Şehir Buluşmaları kapsamında Elazığ'a geldi. Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, yaptığı açıklamada,"6'lı masalar, 7'li masalar inanın ki seçime kadar gidemez, mümkün değil" dedi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Demiröz:

Ak Parti Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, 2023'e Doğru Şehir Buluşmaları kapsamında Elazığ'a geldi. Bu kapsamda Ak Parti Elazığ İl Başkanlığı'nı ziyaret eden Demiröz partililerle biraraya geldi. Burada açıklamalarda bulunan Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, Türkiye'yi 20 yıldır yönettiklerini belirterek konuşmasına şöyle devam etti,"Türkiye'yi 20 yıl daha yönetmeye talip bir partiyiz. Belki sonsuza kadar, belki 2053'lere, 2071'lere kadar yönetmeye talip olan kurumsal bir partiyiz. Türkiye'nin dertlerini bilen tek partiyiz. Bugün yerel seçimlerde birkaç belediyeyi kaybetmiş olabiliriz ama o belediyelere oy veren insanlar gelen belediye başkanlarının ellerinde tek bir proje olmadığı ve diğer partilerin hiçbir proje ile bu seçimlere girmediklerini gördüler ve onlara oy verenler bugün her ortamda pişmanlıklarını dile getiriyorlar"

 

 

'6'LI MASA SEÇİME KADAR GİDEMEZ'

 

Genel Başkan Yardımcısı Demiröz,"İşte görüyorsunuz 6'lı masalar, 7'li masalar. İnanın ki bu masalar seçime kadar gidemez, mümkün değil. Birbirine benzemeyen insanların yaptıkları toplantılar, kendi aralarında anlaşamayan insanlar ve bu anlaşamamazlık çerçevesinde Türkiye'yi idare etmeye kalkışmak, talip olmak gülünç oluyor ama demokrasi, biz demokrasiye her zaman için saygı gösterdik. Sandıklarda bu millet kimi gösterirse biz onun arkasında durduk hiçbir zaman için demokrasiye karşı durmadık, durmayız. Yerel seçimlerde bu millet kimi işaret ettiyse biz onunla çalıştık ama inanın ki o çok demokrat görünenleri geldikleri belediyelerde yaptıklarını izliyorsunuz. Hiçbir demokrasiye ve insanlığa uymayan şeyler yapılıyor. İnsanlar işlerinden ediliyor, işçiler dışarı atılıyor ve verdikleri ödünle, bazı ithal oylarla geldikleri insanlara verdikleri tavizleri görüyorsunuz. Kimleri çalıştırıyorlar, bu millete düşmanlık eden, bu ülkeye ihanet eden insanları yanlarında barındırıyorlar. Geçtiğimiz hafta Elazığ en büyük dersi onlara verdi hepinizi canı gönülden kutluyorum"

 

 

'YUNANİSTAN'I ÜZERİMİZE KIŞKIRTMALARINA BAKMAYIN'

Genel Başkan Yardımcısı Demiröz, konuşmasının devamında,"Türkiye artık kendi göbeğini kesen bir ülke olacak. Bizi savunma sanayide çökertmek istediler, başaramadılar. Kötü ev sahibi mal sahibi yapar deniyor ya, işte biz ondan kendi silahlarımızı, kendi savunmamızın araçlarının %80'ine yakınını artık kendimiz üretiyoruz, yapabiliyoruz. İhamızı sihamızı yapıyoruz dünyada parmakla gösteriliyor. Yunanistan'ı üzerimize kışkırtmalarına bakmayın. Onlar İstanbul'dan daha küçük bir ülke, sadece kendisine verilen borcu ödememek için bazılarına yalakalık yapan, kendi istikrarını tehlikeye sokan ülkeler. Biz o oyunlara gelmeyeceğiz. Biz kimin ne yaptığını, niye kışkırttığını çok iyi biliyoruz. Avrupa Birliği de artık dersini alacak. Türkiye Avrupa Birliği'nin ne olduğunu pandemi sonrasında gördüler, bundan sonra da görecekler. Şimdi Rusya'nın doğalgazla ilgili yaptığı akım kesmeden dolayı Avrupa'nın içine düştüğü durumu görüyorsunuz. Türkiye'ye bunların hiçbirine muhatap olmayacak"ifadelerini kullandı.

AdminAdmin