GÜNCEL
Giriş Tarihi : 22-06-2023 13:43

Aksaray Mahallesi-Güney Çevre Yolu Bağlantısında Çalışmalar Sürüyor

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehrin muhtelif noktalarında asfalt serim ve aydınlatma çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

Aksaray Mahallesi-Güney Çevre Yolu Bağlantısında Çalışmalar Sürüyor

Ulaşımda konfor ve kaliteyi artırmak adına Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yoğun mesaisini sürdürüyor. Bu kapsamda ekipler, Aksaray ve Kızılay Mahallelerini Güney Çevre Yolu’na bağlayan yeni imar yolu güzergahında asfalt serim ve aydınlatma çalışması gerçekleştiriyor. Daha önce kazı ve dolgu çalışmaları ile alt temel malzeme seriminin gerçekleştirildiği bin 200 metre uzunluğunda, 25 metre genişliğinde, çift gidiş ve çift geliş toplam 4 şerit olan yol, asfalt serim ve aydınlatma çalışmalarının ardından vatandaşların hizmetine sunulacak.

ÇALIŞMALARIN ARDINDAN BÖLGENİN ULAŞIM KALİTESİ ARTACAK

Daha önce hizmete sunulan 3 kilometre uzunluğundaki bağlantı yolunun ardından kalan kısımdaki çalışmaların tamamlanmasıyla bölgenin ulaşım kalitesi de artırılmış olacak.

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, şehir genelinde asfaltlama çalışmalarının devam ettiği belirtilerek; “Elazığ Belediyesi olarak, vatandaşlarımıza daha kolay bir ulaşım imkanı sunmak için şehir içi bağlantı yollarını güçlendirerek, hemşehrilerimizin daha güvenli ve konforlu bir şekilde gidiş, geliş gerçekleştirmelerini sağlamayı hedefliyoruz.” denildi.

AdminAdmin