SPOR
Giriş Tarihi : 19-06-2023 18:45   Güncelleme : 19-06-2023 18:56

ANALİG YÜZME GRUP MÜSABAKALARI ELAZIĞ’DA

Anadolu Yıldızlar Ligi faaliyet programı çerçevesinde, Şehrimiz ev sahipliğinde gerçekleşecek olan Analig Yüzme Grup müsabakaları, 9 ilden( Elazığ, Bingöl, Tunceli, Muş, Bitlis, Van, Kars, Iğdır ve Ağrı) 9 Erkek 9 Kız takım toplamda 140 sporcunun katılımıyla Osman Bayraktar Sezonu Yüzme Grup Müsabakaları 2 gün gerçekleşecek olan müsabakalar da 20-21 Haziran tarihleri arasında Kapalı Olimpik Havuz da Ev Sahibi olarak tüm sporcu ve antrenörleri ağırlanacak.

ANALİG YÜZME GRUP MÜSABAKALARI ELAZIĞ’DA

Harput’ta Saygı Yürüyüşü ile başlayan program takip eden günlerde Olimpik Havuz da müsabakalar gerçekleştirilecek. 


Müsabakaya dair açıklamalarda bulunan İl Müdürü Abdulsamet Eren; Öncelikle Aziz Şehir Elazığ’a gelen bütün kafilelerimize hoş geldiniz diyorum. ilimizde yapmış olduğumuz sportif müsabakalardan dolayı mutluluğumu ifade etmek istiyorum. Geçtiğimiz sezonda bir çok Şampiyonayı şehrimiz ev sahipliğinde gerçekleştirmiştik, bu sezonda İl Müdürlüğü olarak en iyi şekilde üstümüze düşeni yapmaya her zaman hazırız. 

Harput’ta düzenlediğimiz ve Maraş depreminde vefat eden Gençlik ve Spor personellerimizin anısına saygı yürüyüşü ile müsabakaları başlatıyoruz. Bu vesileyle de Şehrimize gelen tüm sporcu ve antrenörlere hoş geldiniz diyor, müsabakalarda başarılar diliyorum, dedi.

AdminAdmin