GÜNCEL
Giriş Tarihi : 16-08-2023 12:30

Başkan Alan Ekonomi Şurası’na Katılacak

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Ekonomi Bakanı Mehmet Şimşek, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun katılımlarıyla gerçekleşecek Ekonomi Şurası’na katılacak.

Başkan Alan Ekonomi Şurası’na Katılacak

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) organize ettiği TOBB Türkiye Ekonomi Şurası, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde Ankara TOBB İkiz Kuleleri'nde yapılacak.

TOBB tarafından yapılan açıklamada, toplantıya Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve ilgili bakanlar ile oda ve borsa başkanlarının katılacağı belirtildi.

Ticaret Bakanı, Tarım ve Orman Bakanı, Enerji Bakanı ve Çalışma Bakanı'nın da katılmasının beklendiği toplantı saat 14:00'te başlayacak.

İş Dünyamızın problemlerini en yetkili merciilere ileteceğiz.

TOBB Ekonomi Şura’sına katılmak üzere Ankara’ya giden Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, “Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla gerçekleştirdiğimiz Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin 79. Genel Kurulunda, TOBB Başkanımız Sn. Rifat Hisarcıklıoğlu, Ekonomi Şurası düzenleme talebimizi Sn. Cumhurbaşkanımıza arz etmişti. Yarın gerçekleştireceğimiz Ekonomi Şurası’na Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sn.Cevdet Yılmaz, Ticaret Bakanımız Ömer Bolat, Tarım ve Orman Bakanımız Sn.İbrahim Yumaklı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sn. Alparslan Bayraktar ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sn. Vedat Işıkhan’ın katılacak. Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Üyelerinin sorun ve problemlerini en yetkili isimlere aktaracağız.” İfadelerini kullandı.

AdminAdmin