GÜNCEL
Giriş Tarihi : 16-01-2024 18:41

BAŞKAN ALAN SÖZÜNÜ TUTTU

Geçtiğimiz pazar günü Kanal 23 ekranlarında yayınlanan “Ayrıntı” programına katılarak gazeteci Arif Çakmak’ın sorularını yanıtlayan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, şehrin sahipsiz olmadığını ve şehrin problemlerini çözme noktasında üzerine düşeni fazlasıyla yapacağını ifade etmişti.

BAŞKAN ALAN SÖZÜNÜ TUTTU

Programda gündeme gelen ve uzun yıllardan beri herhangi bir çalışma yapılmadığı için ihtiyaca cevap vermeyen Baskil yolu problemi gündeme gelmiş, Başkan Alan bu konuyu yetkililerle görüşüp çözülmesi noktasında gayret göstereceği sözünü vermişti.

Başkan Alan, canlı yayında verdiği sözü tuttu ve konuyla ilgili olarak Karayolları 8. Bölge Müdürü Yunus Güneş’i ziyaret etti.

Baskil yolunun genişletilip ıslah edilmesiyle ilgili talebi Karayolları 8. Bölge Müdürü Yunus Güneş’e ileten Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris alan, şunları söyledi:

 “Kanal 23 Genel Yayın Yönetmeni Arif Çakmak beyefendiyle yaptığımız canlı yayın programında  Baskil ilçemizin yol sorunu gündeme geldi. Bizler de “Elazığ sahipsiz değil” dedik ve ilimiz yöneticileriyle bu konuyu görüşeceğimizi ifade ettik. Dün itibariyle Elazığ Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları ile AK Parti il Başkanımız Sayın Şerafettin Yıldırım Odamızı ziyarete geldiler. Aynı gün konuyu Elazığ Valimiz Sayın Dr. Ömer Toraman’a da ilettim. Bugün de konuyu ilgili birim olan Karayolları 8. Bölge Müdürümüze iletmek için kendilerini ziyaret ettik. Karayolları Bölge Müdürümüz “bismillah” diyerek 6 kilometrelik bir yola başlayacakları ve şubat ayıyla birlikte çalışmanın devam edeceği müjdesini verdiler. Bundan kimsenin şüphesi tereddüdü olmasın.”

“BELEDİYE BAŞKANIMIZ ŞERİFOĞULLARI’NIN KONUYU YAKINDAN TAKİP ETTİĞİNİ ÖĞRENMEKTEN MUTLU OLDUK”

Karayolları 8. Bölge Müdürü ile konuyu görüşmeleri esnasında  bu sorunla ilgili Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın  çok ciddi olarak  ilgilendiğini öğrenmekten  ziyadesiyle mutlu olduklarını ifade eden Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Alan; “Bu sorunla ilgili olarak  Valimiz,  birbirinden değerli kıymetli milletvekillerimiz, Elazığ Belediye Başkanımız ve  il Başkanımız önemli çaba gösterdiler.  Karayolları Bölge Müdürümüz bu konuya bizden daha çok hassasiyet gösteriyor. Şu an Karayolları Genel Müdürlüğü görevinde bulunan Sayın Ahmet Gülşen, geçmişte Elazığ'da Bölge Müdürlüğü yapmış ve Elâzığ’ı çok seven ve özlem duyan çalışkan bir bürokratımız.  Elazığ'a karşı çok ciddi bir hassasiyeti var. Kendisi Elâzığ ismini duyduğu zaman “bende akan sular duruyor” diyor. Buradan Sayın Genel Müdürümüze de sonsuz şükranlarımızı sunuyorum. Ben Baskil ilçemizin yol problemini çözmelerine gösterdikleri gayretlerden dolayı Ticaret ve Sanayi Odam, şahsım ve Baskilli hemşerilerim adına teşekkür ediyorum. Yine bu problemin çözüme kavuşturulmasına vesile olan Arif Çakmak beyefendiye de şükranlarımı sunuyorum” dedi.

AdminAdmin