GÜNCEL
Giriş Tarihi : 12-08-2023 17:22

Başkan Alan’dan Motofest’e destek

Global Mobis Derneği Başkanı Sercenk Emiroğlu ve Eşi Nergis Emiroğlu Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan’ı ziyaret ederek 17-20 Ağustos tarihlerinde 2.si düzenlenecek olan 2. Ağın Motofest Festivali hakkında bilgilendirmelerde bulundular.

Başkan Alan’dan Motofest’e destek

Bölgede yapılan ilk ve en kapsamlı motosiklet festivali olma özelliğini taşıyan ve geçtiğimiz yıl 15 binin üzerinde ziyaretçiyi ağırlayan Elazığ Ağın Motofest & Kamp Etkinlikleri, 4 gün boyunca pek çok motosiklet markasının çeşitli aktiviteleri, yöresel oyunlar, sahnelenecek konserler, motosikletle alakalı temel eğitim ve düzenli sürüş etkinlikleri 17-20 Ağustos tarihlerinde ilimizde gerçekleşecek.

İlimizin turizmi açısından çok önemli bir etkinlik

Ziyaret esnasında açıklamalarda bulunan Başkan Alan, “Geçtiğimiz yıl düzenlenen ve 15 Bin ile 20 Bin arasında ziyaretçiyi ilimizde ağırladığımız festivalin koordinasyon görevini yürüten Global Mobis Derneği Başkanı Sercenk Emiroğlu ve eşi Nergis Emiroğlu’na nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum. İlimizin tanıtımına ve turizmine katkı sağlayan her etkinliği can-ı yürekten destekliyoruz. Bu vesile ile 17-20 Ağustos tarihlerinde 2.si düzenlenecek ve 4 gün sürecek Ağın Motofest Festivali’ne katılımın geçen yılın üzerinde olmasını temenni ediyor, bu dinamik etkinliğe ev sahipliği yapan Ağın Belediye Başkanı Sn.Ali Uslu’ya ve etkinliği koordine eden Global Mobis Derneği Başkanı Sercenk Emiroğlu’na başarılar diliyorum.” İfadelerini kullandı.

AdminAdmin