GÜNCEL
Giriş Tarihi : 16-08-2023 16:26

Başkan Şerifoğulları, İnsanı Merkeze Alan Belediyecilik Anlayışını Sürdürüyor

Göreve geldiği günden itibaren Elazığ için attığı ve atacağı adımları daima şehrin gerçek sahibi olan Elazığlılarla istişare eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, esnaflarla ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Başkan Şerifoğulları, İnsanı Merkeze Alan Belediyecilik Anlayışını Sürdürüyor

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, ELAZIĞ’IN BUGÜNÜNÜ VE GELECEĞİNİ ŞEKİLLENDİRME HEDEFİYLE ÇALIŞIYOR

Elazığ’ın bugününü ve geleceğini şekillendirme, vatandaşların yaşam kalitesine değer kazandırma ve insanı merkeze alan belediyecilik anlayışı hedefi doğrultusunda oluşturduğu 11 Ana Başlıkta 100 Proje'yi birer birer hizmete sunan ve Elazığ’ın gelecek vizyonunu belirlemeye devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, esnaflarla ve vatandaşlarla buluşarak yapımı devam eden projeleri de yerinde inceledi.

ESNAFTAN BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NA TEŞEKKÜR

Başkan Şerifoğulları, ilk olarak İzzetpaşa Cami karşısında bulunan Merkez Taksi Durağı’nı ziyaret etti. Başkan Şahin Şerifoğulları’nı ilgiyle karşılayan taksici esnafları, Elazığ Belediyesi tarafından yapılan yeni durak için teşekkür etti. Esnaf ve vatandaşların çay davetini kırmayan Başkan Şerifoğulları, esnaflara bol ve bereketli kazançlar temennisinde bulundu. Başkan Şerifoğulları’na, Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Sebahattin Uçar da eşlik etti.

MERKEZ TAKSİ DURAĞI, DAHA MODERN VE KONFORLU HALE GETİRİLDİ

T plaka sahibi taksici esnaflarının daha kaliteli hizmet sunması adına şehir genelinde yeni ve modern taksi durakları inşa edilmeye devam ediliyor. Bu kapsamda taksici esnaflarının temel ihtiyaçlarını karşılayacak Merkez Taksi Durağı Elazığ Belediyesi tarafından hayata geçirildi. Ayrıca 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ve Yer Altı Otoparkı projesi kapsamında taksi durağının olduğu meydan da yeniden düzenlenerek, peyjaz çalışmaları yapıldı. Elazığ Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalarla taksici esnafı, vatandaşlara daha konforlu ve kaliteli hizmet sunmaya devam ediyor.

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NA YOĞUN İLGİ

Daha sonra vatandaşlarla bir araya gelen Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, talepleri dinledi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Başkan Şerifoğulları, Elazığ Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Elazığ Belediye Başkanı Şerifoğulları’na hizmetleri için teşekkür eden vatandaşlar; “Elazığ Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’na, Elazığ’a kazandırdığı yatırımlar için teşekkür ediyoruz. Başkanımız, Elazığ’ı Elazığ yaptı. Başkanımıza Allah, bir daha Elazığ’a hizmet etmeyi nasip etsin.” ifadesinde bulundular.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, AKPINAR MAHALLESİ YENİ YAŞAM ALANI VE REKREASYON PROJESİ İNŞA ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Şimdiye kadar birçok önemli yatırımı hayata geçiren ve bu çalışmalarla Elazığ’ı geleceğe taşıyan Başkan Şerifoğulları, Akpınar Mahallesi’nde yaklaşık 10.000 metrekarelik alan üzerinde oluşturulmaya devam eden Yeni Yaşam Alanı ve Rekreasyon Projesi inşa çalışmalarını yerinde inceledi. Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu’nun da eşlik ettiği Başkan Şahin Şerifoğulları, devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

PROJEDE HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ

Daha yeşil bir Elazığ hedefiyle şehrin dört bir yanında hizmete sunulan parklar ve yaşam alanlarına bir yenisinin daha ekleneceği ve bölgeyi cazibe merkezi haline getirecek projede, yürüyüş ve bisiklet yolları, kaskatlı havuzlar, amfitiyatro, kafeterya, çocuk oyun grupları, kameriyeler, fitness alanları ve pergolalar ile oturma alanları yer alacak. Elazığ Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarının ardından Akpınar Mahallesi başta olmak üzere Sarayatik, Kültür ile Çarşı Mahallelerinin bağlandığı kavşak bir noktada bulunan yaşam alanı, bu yıl içerisinde vatandaşların hizmetine sunulacak.

“VATANDAŞLARIMIZIN DESTEĞİYLE, BÜYÜYEN BİR ELAZIĞ İNŞA ETMEYE DEVAM EDİYORUZ”

Temaslarının ardından değerlendirmelerde bulunan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları; “Göreve geldiğimiz günden itibaren hizmetlerimizi adil bir anlayışla, şehrimizin her bir mahallesine eşit bir şekilde ulaştırmaya devam ediyoruz. Aziz şehrimizin dört bir yanında, her mahallesinde her sokağında alın terimiz ve emeğimiz var. Hizmetkarı olmaktan onur duyduğumuz hemşehrilerimizin yaşam standartlarını yükseltecek hizmetlerimizi; doğu, batı, kuzey, güney ayrımı yapmaksızın her bir köşesine ulaştırdık, ulaştırmaya da devam edeceğiz. Elazığ’a değer katan kıymetli yatırımlarımız, hemşehrilerimizin destekleriyle daha da anlamlı hale geliyor. Gönül belediyeciliği ilkesiyle çıktığımız bu kutlu yolda kıymetli hemşehrilerimizle sık sık bir araya geliyoruz ve gelmeye devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın desteği ve bizlere olan inancıyla sorunlarını çözen, vizyon kazanan, değerleri ve güzellikleriyle büyüyen bir Elazığ inşa etmeyi sürdüreceğiz. Ziyaret ettiğimiz her yerde bizleri ilgiyle karşılayan hemşehrilerime teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

AdminAdmin