GÜNCEL
Giriş Tarihi : 02-10-2023 14:21

Batman Taraftarı, Yeni Elazığ Atatürk Stadyumu’nu Parçaladı

3 Gen Holding Elazığspor, Batman Petrolspor ile karşılaştı. Karşılaşma sonrasında Batman Petrolspor taraftarları, Elazığ Atatürk Stadyumu başta olmak üzere; Elazığsporlu taraftarlara, futbolculara ve çevreye ciddi zararlar verdiler.

Batman Taraftarı, Yeni Elazığ Atatürk Stadyumu’nu Parçaladı

TFF 3. Lig, 4. hafta müsabakalarında, bordo beyazlı temsilci 3 Gen Holding Elazığspor, Elazığ Atatürk Stadyumu’nda Batman Petrolspor ile karşılaştı.

Elazığspor, Batman Petrolspor karşılaşması 0-0 eşitlikle sona erdi.

BATMANLI TARAFTARLAR GERGİN ANLAR YAŞATTI

Oynanan müsabakanın sona ermesinin ardından Batman Petrolsporlu taraftarlar Elazığ Atatürk Stadyumu’nda gergin anlar yaşattılar.

Batman Petrolspor taraftarları, karşılaşma sonrası Elazığ Atatürk Stadyumu’nda misafir tribününde bulunan eşyaları yağmaladılar, taraftarlara ve araçlara saldırdılar.

YENİ STADYUMU PARÇALAYIP SAHAYA ATTILAR

Batmanlı taraftarlar, stadyum içerisinde kırmak ve parçalamak suretiyle ellerine geçirdikleri çeşitli malzemeleri saha içerisine ve misafir tribününün yan tarafında bulunan Elazığspor taraftarlarının olduğu bölüme atmaya başladılar.

KENDİLERİNE ADETA SİLAH OLUŞTURDULAR

Misafir tribününde bulunan tribün koltukları, pisuarlar, WC iç tahta kapıları, dış çelik ve demir kapıları, kalorifer petekleri, asma tavanlar ve aydınlatma lambaları, WC içi seramik fayansları, peçetelikler, musluklar, klozetler, sabunluklar başta olmak üzere stadyuma zarar vererek kendilerine adeta silah oluşturarak ellerine geçen cisimleri fırlattılar.

TARAFTARLAR YARALANDI

Batmanlı taraftarların fırlattıkları cisimlerle; Elazığsporlu futbolcular, taraftarlar ve emniyet mensupları yaralandılar.

AdminAdmin