GÜNCEL
Giriş Tarihi : 03-06-2021 16:51

Bir Modern Elazığ Projesinde İlk Etap Tamamlandı

Gayrimenkul sektöründe yenilikçi bakış açısıyla adından söz ettiren Bir Modern Birtep, Elazığ'da hayata geçirdiği 216 daire ve 42 ticari birimden oluşan marka projenin ilk etabını tamamladı.

Bir Modern Elazığ Projesinde İlk Etap Tamamlandı
"

Elazığ'ın en prestijli konut projesi olan Bir Modern'de 108 konuttan oluşan ilk etap satışlarında sona yaklaşıldı. İlk etabın teslimatı için sayılı günlerin kaldığı projede , diğer iki etabın inşaat çalışmalarının planlandığı gibi hızlı bir şekilde devam ettiği açıklandı. 

 

Ayrıca Bir Meydan adı verilen 42 açık mağazadan oluşan açık AVM'de kiralama çalışmalarının başlandığı açıklandı. 

 

Elazığ il merkezinde konumlanan, modern mimarisiyle estetik çizgilerin harmanlandığı, lüks alışveriş ve yaşam merkezinin bulunduğu proje, kapalı havuz, meydan, spor salonu, çocuk oyun alanları, Türk hamamı ve sauna, dinlenme odası, kapalı otopark gibi sosyal donatılarıyla dikkat çekiyor.  

 

3+1, 4-1 ve 5+1 tipte, ister bahçe katı, ara kat ister dubleks seçenekleriyle keyifli bir yaşam konseptinin tüm ayrıcalıklarının sunulduğu projede, konutların 500 Bin TL ile 950 Bin TL fiyat aralığında satışa sunulduğu öğrenildi. 

 

DEPREME DAYANIKLI, MODERN KONUTLAR

Prestijli projenin örnek dairesini kamuoyuna tanıtan Birtep Genel Müdürü Kürşat Köz, "Elazığ kadim bir şehir. 4 Bin yıllık bir medeniyete ev sahipliği yapmış bir bir şehir. Kültürel miras olarak Elazığ büyük bir mirasa sahip. Bu mirasla birlikte bir marka şehir olmak için marka projelere ihtiyaç olduğunu düşünüyoruz. Bu kapsamda Bir Modern projesi ile karşınızdayız. Bir modern projesi, pandemi ve deprem geçirmiş bir Elazığ için ihtiyaç olduğunu düşünüyoruz. Projemizde pandemi ve deprem koşullarının en baştan itibaren planlandığı, bir nevi yaşadığımız süreçte bunları test ettiğimiz bir aşama oldu. Geçtiğimiz sene 24 Ocak tarihinde yaşadığımız depremde binamızın ilk iki bloğu çıkmış bulunmaktaydı. Herhangi bir problem olmadan, üzücü bir durum ama gerçek bir ortamda binamızın güvenliği test edilmiş oldu. Pandemi sürecinde hepimiz kapalı yerlerde bulunmanın zorluğunu hep beraber deneyimledik. Maalesef son bir senedir çok sıkıntılı bir süreç geçirdik. Hepimizin nefes almaya ihtiyacı var. Ailemizle birlikte zaman geçirirken, gezmeye, dolaşmaya, havayla, doğayla iç içe yaşamaya ihtiyacımız var. Bu kapsamda da Bir modern projesinin altında konumlanan açık hava AVM projesinin Elazığ'ın sosyal hayatına renk getireceğine katkı sunacağına inanıyoruz. Çalışmalarımızı gerçekleştirirken Elazığ halkının da düşüncelerini alıyoruz. Onların istediği, onların görmek istediği marka ve firmalarla ilerlemek istiyoruz. Bu kapsamda çalışmalarımızı yapıyoruz. En kısa zamanda Elazığ halkının çok sevdiği, hoşça zaman geçireceği, bir yaşam alanını Elazığ'a kazandıracağız. Pandemi koşullarına rağmen inşaatlarda herhangi bir yavaşlama olmadı. Projemiz iki etaptan oluşuyor. İlk etabı tamamlanmış durumda. Teslimatlar başlıyor. Müşterilerimiz kısa bir zaman sonra oturmaya başlayacaklar. Arka blokların kaba inşaatları bitirildi. İnce işçilikleri yapılıyor. Orası da kısa zamanda bitirilip Elazığ halkının kullanımına sunulacak" dedi. 

 

"ELAZIĞ'A UZUN YILLAR HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Birevim Yönetim kurulu Başkan Danışmanı Mustafa Alpay ise yaptığı açıklamada, "Birevim sosyal sorumluluk projesi ile kulübümüze sponsor olarak bir çok katma değer ürettik. Ben Kürşat Beye teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz yıl Birtep bizim forma sponsorumuzdu. Ürettiğimiz katma değere bir yenisini daha eklemek adına bir modern projesi hayata geçiyor. Hem açık AVM'si ile şehrin dinamiklerine katkı sağlayacak şekilde şehre çok büyük bir katma değer üreteceğini düşünüyorum. Elazığ'a böyle bir hayırlı yatırımı getirdikleri için Birevim Yönetim kurulu Başkanımız Sayın Murat Çiftçi'ye ve Birtep Genel Müdürümüz Kürşat Beye teşekkür ediyorum. Bir modern projesinin Elazığ'a katma değer üreteceğini, Elazığ'a garklı bir bakış açısı getirecğgni, açık alan AVM'siyle sosyal donatılarıyla, çevresindeki konumuyla çok farklı bir projeksiyon çizeceğine inanıyorum. İnşallah hem Birevim hem Birtep ailesi olarak Elazığ'a her fırsatta katma değer üretmeye, hem sosyal sorumluluk projeleriyle hem de böylesine güzel konut ve finansman projeleriyle hizmet etmeye devam edeceğiz. Bütün hemşehrilerimizin teveccühlerine teşekkür ediyorum. Öyle umuyorum ki Birevim, Birtep, Elazığ işbirliği, bu gönül bağı daha uzun sürecek. Biz daha uzun yıllar Elazığ'a el ele, gönül gönüle hizmet edeceğiz" diye konuştu. 

AdminAdmin