SPOR
Giriş Tarihi : 09-06-2023 14:59

DOĞUKENT ORTAOKULU HETBOL TAKIMI TÜRKİYE ŞAMPİYONU

Okul Sporları faaliyet programı çerçevesinde düzenlenen Hentbol müsabakalarında ilimizi temsil eden Doğukent Ortaokulu Hentbol takımı Tekirdağ ilinde düzenlenen Türkiye Şampiyonasında bütün rakiplerini yenerek Türkiye Şampiyonu oldu.

DOĞUKENT ORTAOKULU HETBOL TAKIMI TÜRKİYE ŞAMPİYONU

Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından oluşan takım, gerek Kulüp gerekse Okul Sporları düzeyinde gösterdikleri gayret ve azmin sonucunda Şampiyon olarak, hentbol takımı 6. Şampiyonluğunu Elazığ'a getirmiş oldu.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklamada, “ Şampiyon takımımızı yürekten tebrik ediyorum, maç öncesi de Engin hocamız ve takımla görüntülü olarak görüştük şampiyon olursanız sürprizimizin olduğunu belirttik ve heyecanlarına ortak olduk. Sporcularımız, Gençlik ve Spor Kulübümüzün sporcuları, alt yapıdan yetişen ve hepsi şehrimizin öz evlatları sıkı antrenman ve disiplinle kısa zamanda iyi bir seviye yakaladılar ve bugün de Türkiye Şampiyonu olarak hem Kulübümüz Antrenörü hem de Beden Eğitimi Öğretmeni olan Engin Doğan hocamızın nezaretinde 6. Türkiye Şampiyonluğunu şehrimize armağan ettiler. İl Müdürlüğü olarak elimizden gelen desteğin fazlasını gençlerimize veriyoruz ve karşılığını alıyoruz hamdolsun. Bu hususta da en büyük paydaşımız İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzle de sporcu tespiti ve kazandırılması hususunda iş birliği içerisindeyiz, bu vesileyle de Şampiyon Takımımızı, Engin Hocamızı tebrik ediyor,  Doğukent Orta Okulu Müdürümüz Alpay Güler ve İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit’e teşekkürlerimizi sunuyoruz,  ifadeleri kullanıldı.

AdminAdmin