GÜNCEL
Giriş Tarihi : 12-09-2023 10:54   Güncelleme : 12-09-2023 10:57

Elazığ Adaklılar Derneği, İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Kırtasiye Yardımında Bulundu

Elazığ Adaklılar Derneği, Kığılılar Derneği Ve Öz-Binder tarafından 200 adet öğrenciye kırtasiye desteğinde bulunuldu.

Elazığ Adaklılar Derneği, İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Kırtasiye Yardımında Bulundu

Adaklılar Derneği eğitim desteği çalışmalarını devam ettiriyor. Bu kapsamda Kığılılar Derneği ve Öz-Binder ile ortak bir çalışma yapılarak, Yazıkonak Beldesi Adaklılar Derneği’nde 200 öğrenciye kırtasiye desteği yapıldı.

Elazığ Adaklılar Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Aydın Albayrak; 2019 yılından bu yana eğitim ağırlıklı çalışmalara imza attıklarını belirtti. Albayrak, “Bizler 2019’dan beri eğitim öğretim yılının başında çocuklarımıza hediyeler dağıtıyoruz. Bu yılda aynı şekilde yaklaşık 150-200 öğrencimize hediyelerini vermek üzere buraya topladık. Eğitim ve öğretimin en önemli üç parametri ayağı vardır. Bunlardan birincisi okul öğretmen, diğeri veli diğeri ise öğrenci. Biz özellikle öğrencilerimizin eğitim ve öğretime hazır olmaları, velilerimizi de bu noktada mutlu edebilmek adına çocuklarımızın arasında hediyeleşme değerini de artırabilmek adına her yıl bu tarz etkinlikleri düzenliyoruz” dedi.

Albayrak; Eğitimin önemini vurgulayarak, bu konuda yapılacak yardımlardan kaçınılmaması tavsiyesinde bulundu. Albayrak, “Eğitim bir toplumun vazgeçilmez unsurudur. Eğitim noktasında yapacağınız hiçbir harcamanın boşa gitmediğini bilmenizi arz ederim. Özellikle gençlerimizin vatanımıza ve milletimize hayırlı bir birey olmaları adına ve toplumumuzun daha ileri müreffeh seviyelerine ulaşabilmek adına bu çocukların eğitimlerine büyük yatırımlar yapmamız gerekiyor. Bizlerde dernek olarak Adaklılar, Kığılılar, Yurtbaşı Öz-Binder olarak her yıl bu etkinliği düzenliyoruz. Temel hedefimiz çocuklarımızın daha iyi bir eğitim alabilmeleri eğitim ve öğretim başlamadan önce motivasyonlarını üst düzeye çıkarmak adına bu tür hediyeleşme etkinlikleri düzenliyoruz” dedi.

AdminAdmin