GÜNCEL
Giriş Tarihi : 15-12-2023 14:18

Elazığ Belediyesi, Gençlere Desteğini Sürdürüyor

Elazığ Belediyesi tarafından, “Gelecek Sensin” projesi kapsamında YKS’ye girecek öğrencilere 4. deneme sınavı yapılarak ardından soru bankası dağıtıldı.

Elazığ Belediyesi, Gençlere Desteğini Sürdürüyor

Elazığ Belediyesi, “Gelecek Sensin” projesi kapsamında gençlere yönelik eğitime desteğini sürdürüyor.

Geleceğin teminatı gençlerin eğitimlerine katkı sunarak, donanımlı bireyler yetiştirilmesi adına önemli faaliyetler gösteren Elazığ Belediyesi, geçtiğimiz eğitim ve öğretim döneminde hayata geçirdiği projelerine yenilerini ekledi.

Ücretsiz deneme sınavları, moral ve motivasyon konserleri, konferanslar ve YKS rehberlik planlayıcısının dağıtılmasının ardından Elazığ Belediyesi tarafından, sınava girecek öğrencilere yönelik düzenlenen 4. deneme sınavı yaptırılarak ardından soru bankası dağıtıldı.

EĞİTİMCİLERDEN VE ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NA TEŞEKKÜR

Eğitime verilen destekten çok memnun olduklarını ifade eden eğitimciler ve öğrenciler ise Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na yapılan desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

Eğitimcilerden biri “Bugün bir eğitimci olarak çok heyecanlı bir gündeyim. Öğrencilerimde çok heyecanlılar. Elazığ Belediyesi tarafından öğrencilerimize ücretsiz bir şekilde YKS soru bankası dağıtılarak 4.deneme sınavı yapıldı. Kitapları inceledim. Yeni nesile hitap edilen denemeler ve kitapların olması bizleri çok mutlu etti. Bu projenin diğer ayaklarına baktığımızda da yapılan deneme sınavları, rehberlik planlayıcıları ve sınav günleri yapılan etkinlikler bir eğitimci olarak beni çok mutlu ediyor. Ülkemiz genelinde bir belediye tarafından belki de ilk defa bu kadar komplike yapıda proje var. Bu projenin devamının geleceğini duymuş olmakta beni çok mutlu etti. Öğrencilerimde çok heyecanlılar. Öğrenciler için  çok faydalı bir dağıtım gerçekleştirildi. Elazığ Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’na ve ekibine şahsım ve öğrencilerim adına çok teşekkür ederim.” dedi.

Bir diğer eğitimci ise, “Bugün okulumuza ulaştırılan kaynak kitaplar bizi çok mutlu etti. Kitapların ve denemelerin içeriğini inceledim. ÖSYM tadında sorular var. Böyle bir imkanı öğrencilerimize sunan Elazığ Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’na ve ekibine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.” diye kaydetti.

Öğrencilerden biri, “Bugün dağıtılan kaynak kitaplar ve deneme kitapçıkları çok kaliteliydi. İncelediğimde çok güzel soruların olduğunu gördüm. Bize her türlü desteği sağladığı için Elazığ Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’na çok teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

Bir diğer öğrenci ise, “Elazığ Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’nın bize verdiği kitaplar ve deneme kitapçıklarını incelediğimde içeriğinin çok kapsamlı olduğunu gördüm. İçeriğinde yeni nesil sorular barındırıyor. Bize verdiği desteklerden dolayı kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

AdminAdmin