GÜNCEL
Giriş Tarihi : 18-07-2023 15:46   Güncelleme : 27-12-2023 00:38

Elazığ Belediyesi Yaz Şenlikleri 19 Temmuz’da Start Veriyor

Elazığ Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen "Yaz Şenlikleri" 19 Temmuz Çarşamba günü başlıyor. Ağustos ayı sonuna kadar gerçekleştirilecek olan birbirinden farklı etkinliklerle Elazığlılar eğlenceye doyacak.

Elazığ Belediyesi Yaz Şenlikleri 19 Temmuz’da Start Veriyor

Elazığ Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen ve yaz boyunca Elazığlı vatandaşları birbirinden farklı etkinliklerle buluşturacak olan Elazığ Belediyesi Yaz Şenlikleri başlıyor.

Kültür Park Amfitiyatro’da düzenlenecek şenlikler, 19 Temmuz Çarşamba günü saat 21.00'de yerel sanatçı Zafer Döner konseriyle start alacak.

ULUSAL SANATÇILARDAN TUĞÇE KANDEMİR VE SİNAN AKÇIL SAHNE ALACAK

betlike

Mahalli ve ulusal sanatçıların konserleriyle renklenecek Yaz Şenlikleri'nde; Elazığ Belediyesi Musiki Toplulukları, Zafer Döner, Emrah Güllü, Ömer Çapar, Tekin Bulut, Seyfi Yalçınses, Aslan Altın, Enes Uçkun, Serpil Bektaş, Tuğçe Kandemir, Sinan Akçıl, Erkan Çetinkaya, Murat Kesen, Serkan Bingöl, Aslan Nedim Demirbağ, Kadir Uçan, İskender Açıkses, Yüksel Şaman, Azmi Ozan Konseri ve Açık Hava Sineması yer alacak.

AÇIK HAVA SİNEMALARI YAPILACAK

Doğukent Mahallesi Muhtarlık yanı ve Kültür Park Amfitiyatro'da gerçekleştirilecek açık hava sinemalarına yediden yetmişe her yaştan vatandaş ücretsiz katılım sağlayabilecek.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: TÜM VATANDAŞLARIMIZ YAZ ŞENLİKLERİNE DAVETLİDİR

Elazığlı gençleri, kadınları, çocukları ve aileleri yaz boyunca birbirinden farklı etkinliklerle buluşturacak olan Elazığ Belediyesi Yaz Şenlikleri’ne Elazığlı vatandaşları davet eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “19 Temmuz ve 31 Ağustos tarihleri arasında Kültür Park Amfitiyatro'da düzenleyeceğimiz birbirinden güzel programlara tüm hemşehrilerimizi bekliyorum.” dedi.

AdminAdmin