GÜNCEL
Giriş Tarihi : 21-07-2023 16:20

ELAZIĞ BELEDİYESİ YAZ ŞENLİKLERİ TÜM COŞKUSUYLA SÜRÜYOR

Elazığ Belediyesi Yaz Şenlikleri bütün coşkusuyla devam ediyor.

ELAZIĞ BELEDİYESİ YAZ ŞENLİKLERİ TÜM COŞKUSUYLA SÜRÜYOR

Sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmetlerini sürdüren Elazığ Belediyesi, geleneksel hale gelen Yaz Şenlikleri kapsamında sevilen sanatçıları Elazığlılarla buluşmaya devam ediyor.
YAZ ŞENLİKLERİ’NE VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ
Kültür Park Amfitiyatro’da gerçekleştirilen şenlikler, 19 Temmuz Çarşamba günü vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Sanatçı Zafer Döner konseri ile başlamıştı. 
Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Yaz Şenlikleri kapsamında 20 Temmuz Perşembe akşamı ise ilk olarak Hazal sahne aldı. Hazal’ın birbirinden güzel şarkılarına vatandaşlar hep birlikte coşkuyla eşlik ederken, daha sonra sevilen Sanatçı Emrah Güllü Elazığlılarla buluştu.
Seslendirdiği şarkılarla vatandaşlara dolu dolu bir program yaşatan Sanatçı Güllü’nün şarkılarına, davetliler de eşlik ederek keyifli vakit geçirdi. 
25 TEMMUZ’DA ELAZIĞ BELEDİYESİ MUSİKİ TOPLULUKLARI SAHNE ALACAK
Yaz Şenlikleri kapsamında 25 Temmuz Salı akşamı Kültür Park Amfitiyatro’da Elazığ Belediyesi Musiki Toplulukları sahne alacak. Öte yandan mahalli ve ulusal sanatçıların konserleriyle devam eden şenliklerde; Ömer Çapar, Tekin Bulut, Seyfi Yalçınses, Aslan Altın, Enes Uçkun, Serpil Bektaş, Tuğçe Kandemir, Sinan Akçıl, Erkan Çetinkaya, Murat Kesen, Serkan Bingöl, Aslan Nedim Demirbağ, Kadir Uçan, İskender Açıkses, Yüksel Şaman, Azmi Ozan konserleri ve Açık Hava Sineması da yer alacak.

AdminAdmin